נכתב ע"י MV25;1239750:קניתי אתמול בירושלים אצל ויזל
במחיר של 1100 ש"ח רוחב 80
מקווה גם להיות מרוצה
מיטה של שלס?נכתב ע"י MV25;1239750:קניתי אתמול בירושלים אצל ויזל
מקווה גם להיות מרוצה
איך הבסיס של המיטה נראה?נכתב ע"י MV25;1239750:קניתי אתמול בירושלים אצל ויזל
מקווה גם להיות מרוצה
המחיר משתנה בהתאם לדוגמה, החל מ2700 והלאה.נכתב ע"י ov;1239780:כמה עולה של 3?
האם המזרונים מחוברים לבסיס? או שזה בא בנפרד?
לי יש מיטת היירייזר משולשת של ש. שלסנכתב ע"י saranus;1239787:לפי הידוע לי אין להם של 3 אלא רק של 2
נכתב ע"י grafix;1239788:המחיר משתנה בהתאם לדוגמה, החל מ2700 והלאה.
המזרונים לא מחוברים הם נשלפים.
נכתב ע"י MV25;1239827:המיטה נראית ככה אם אני זוכרת את התמונה שראיתי אצל ויזל
אם אתם קונים אצלו תגידו שהגעתם דרך לוסטיג
איפה קנית? היכן ניתן לראות דגמים שלהם באיזור המרכז?נכתב ע"י grafix;1239853:אני קניתי מיטה יפה שמתאימה לחדר ילדים, בשילוב עץ מלא, וקישוטים, יש להם הרבה דגמים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים