התייעצות מיטת ילדים נפתחת

• הוסף לסימניות
צהריים טובים!
אני מחפשת לקנות מיטה מעץ לילדים.
אני רוצה מיטה שנפתחת ל-2.
איזו כדאי? איזו חברה? מה סביבות המחירים?

• הוסף לסימניות
מעניין אותך יד שניה?
אני מוכרת של עצמלה

• הוסף לסימניות
@בננית
מיטה שנפתחת ל-2 אפשר לקנות בגרופון וכד' מתחיל ב-1000 שח
מעץ מלא
מה שכן- כדאי לשדרג מזרנים שיהיה יותר נוח
לא הייתי מתאמצת להשקיע הרבה כסף במיטה כזו, רק כאשר צריכים יותר מיטות או היירייזר ,
אז מייקר את המחיר.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני קניתי באתר של שמרת הזורע, ומרוצה מאוד. באזור 2000 ש"ח, כולל ארגז מצעים. אפשר לשדרג מזרנים, אבל אני הכי מעדיפה את הספוג הכחול הפשוט.

• הוסף לסימניות
@לאה 22 תודה!
נראה לי שארצה לקנות חדשה...
כמה עלתה לך המיטה?
היית מרוצה ממנה?

• הוסף לסימניות
במועלם במאה שערים להורים שלי מחזיק כבר 30 שנה כמעט כמו חדש... אני קניתי שם עכשיו.

• הוסף לסימניות
במועלם במאה שערים להורים שלי מחזיק כבר 30 שנה כמעט כמו חדש... אני קניתי שם עכשיו.
נשאר להם עדיין מה"ליין" של לפני 30 שנה?

כל הרהיטים ומוצרי החשמל של פעם החזיקו /מחזיקים יופי - אבל זה לא אומר כלום על הייצור של היום.
אפשר להמליץ על איכות של שרות, או אמינות. ("כבר שלושים שנה")

• הוסף לסימניות
נשאר להם עדיין מה"ליין" של לפני 30 שנה?

כל הרהיטים ומוצרי החשמל של פעם החזיקו /מחזיקים יופי - אבל זה לא אומר כלום על הייצור של היום.
אפשר להמליץ על איכות של שרות, או אמינות. ("כבר שלושים שנה")
תתפלאו, אבל את נכנסת לחנות ונשאבת 30 שנה אחורה....
הוא התרגש לספר לי כמה הם אוהבים לחדש אבל עם כל החידושים יש לו את הליין מלפני 30 שנה בדיוק נמרץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה