מידע שימושי מיטת מעבר - איפה?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע המלצות איפה לקנות מיטת מעבר זולה? כולל מזרן.

תודה רבה!

ואם יש למישהו מה להציע בזול - אשמח לקבל פרטים (אני חסומה לכל האתרים למיניהם...)

• הוסף לסימניות
בשילב ראיתי שמוכרים ב300 ש"ח.
אני קניתי באיקאה מיטת תינוק שאפשר להוריד מעקה אחד והופכת למיטת מעבר, מבחינתי זה ממש חיסכון במקום במיוחד כל עוד מתגוררים ביח"ד. עלה 550 ש"ח. (לא כולל מזרון)

• הוסף לסימניות
אין מצב לחדש בסביבות ה-150 ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכי;1925224:
אין מצב לחדש בסביבות ה-150 ?

לא נראה לי, אבל את יכולה לקנות ביד2 מיטה ששימשה ילד אחד שנה-שנתיים.

• הוסף לסימניות
בררתי וקנינו לאחרונה
אם את רוצה משהו שיחזיק מעמד, חיבת עם 6 רגלים
הכי זול (לא מדברת על אינטרנט ומחוץ לעיר) היה ברהיטי אור בראוס מיטה של טל יפה מסיבית ועם אחריות שנתים, צבע שמנת 250 שח.
מזרן כמובן בתוספת מחיר הכי זול היה 190 שח עובי 10 ס"מ.

• הוסף לסימניות
ביבי סטאר
קנינו שם מיטה היה מבצע עלה 100 ש"ח לא כולל מזרון
אולי עדיין נשאר
תבדקו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרקר;1925344:
ביבי סטאר
קנינו שם מיטה היה מבצע עלה 100 ש"ח לא כולל מזרון
אולי עדיין נשאר
תבדקו

איפה יש להם באזור בני ברק?

• הוסף לסימניות
כנרת 2, בני ברק

03-5411920
מייל: [email]<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>[/EMAIL]

• הוסף לסימניות
בשילב ראיתי שמוכרים ב300 ש"ח.
אני קניתי באיקאה מיטת תינוק שאפשר להוריד מעקה אחד והופכת למיטת מעבר, מבחינתי זה ממש חיסכון במקום במיוחד כל עוד מתגוררים ביח"ד. עלה 550 ש"ח. (לא כולל מזרון)
ממש סורי על ההקפצההה
אבל אני מחפשת בנרות כזה דבר באיקאה ולא מוצאת
את יודעת את השם של זה או עוד מידע?
תודהה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה