מיטת נוער הייריזר או מיטות רפאל

• פותח הנושא skl
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח שתעזרו לי מנסיונכם,
יש לי כבר מיטת נוער רפאל בבית ועכשיו אני צריכה לקנות עוד מיטת נוער.
אני מאוד מרוצה מהמיטה אבל רציתי לשמוע מה המעלות של הייריזר ומי ששמעה על קחטן.
המחיר של הייריזר פשוט יותר זול אז בגלל זה קונים אותו או שיש לו מעלות על פני המיטת רפאל?
חוץ מזה - הגדולה שלי בת 10... למי שיומר שזה טוב לבוגרים.

• הוסף לסימניות
אוי אני זוכרת איך התלבטתי בדיוק אותה התלבטות..
גם לי יש ילדים קטנים- הגדולה בת 6.
קניתי בסוף את ההיי רייזר של קחטן. אני לא חושבת שמדויק לומר שהיא למבוגרים
היא מתאימה אפילו למבוגרים, אבל ודאי לילדים.

הסיבה שבחרתי בה בגלל העיצוב שלטעמי הוא יותר יפה, המיטות של רפאל קצת מגושמות ומאד לא עדכניות הפריע לי גם הפסי מתכת שיש שם, בקחטן גם חלקי המתכת צבועים לפי בחירתך בצבע מתוך מבחר צבעים, וכן יש אפשרות שהפנלים בחזית יהיו מצופי עץ.

אני גם הזמנתי מיטה קטנה יותר- ברוחב, משום שמדובר בילדים קטנים לדעתי אין צורך ביותר מ70 ס"מ, וכך החדר יותר מרווח.

שיהיה בהצלחה.. שינה מתוקה!

• הוסף לסימניות
ברפאל יש אפשרות לבחור צבע למתכת [לא את כל הצבעים יש]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה