מיטת נוער משולשת משכל

• הוסף לסימניות
אשמח מאד לשמוע מעלות וחסרונות באופן כללי על מיטות משכל. איך החוזק, הנוחות וכמה זה רגיש לשריטות, (או אם יש לכם הצעות אחרות :) )
וכן איפה כדאי לקנות (חשוב לי דווקא מיטת נוער ולא היי רייזר כי זה מיועד לילדים קטנים)
וגם - יש עכשיו מבצע במשכל עד סוף שנת המס ללא מעמ, יוצא באזור ה-3600 לאחר ההנחה, שווה או שזה המחירים בד"כ?
אשמח מאד לכל מידע!
תודה!!!!

• הוסף לסימניות
אני התלבטתי לגבי המיטה הזו, ולא קניתי אותה בסוף בגלל הכובד שלה.
היה לי חשוב שילדים יוכלו לפתוח ולסגור אותה בקלות בעצמם.
והיא היתה נראית לי כבדה מדי בשבילם.

• הוסף לסימניות
לי יש אותה 7 שנים
היא מאד מתקלפת! כמה שאני שומרת, ילדים לא עולים עם נעליים וכולי - העץ המלא מתקלף. זה מאד מעצבן אותי. היום לא הייתי קונה אותה
עוד חסרון - הארגז הוא מתחת המיטה התחותונה, צריך להוציא ואתה לגמרי ולהרים זה מתאים לאכסון ארוך בלבד
כמו כן המיטה התחתונה מאד צרה - פחות מ 70 ס"מ, ומזורנה נורא דק. לדעתי מתאים רק לילדים קטנים ממש
וחסרון אחרון - שהמיטה האמצעית נכנסת קצת בקושי עד הסוף - צריך לדעת לכוון אותה (כשהילדים מסגרים את החדר זה תמיד לא מושלם, רק אני יודעת לכוון.
מעלות - מאד יפה!!! וגם כנראה חזק
אני היום לא הייתי קונה
לדעתי עדיף רפאל - הרבה פחות יפה, אבל יהיה יפה לאורך שנים !
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;1459475:
לי יש אותה 7 שנים
היא מאד מתקלפת! כמה שאני שומרת, ילדים לא עולים עם נעליים וכולי - העץ המלא מתקלף. זה מאד מעצבן אותי. היום לא הייתי קונה אותה
עוד חסרון - הארגז הוא מתחת המיטה התחותונה, צריך להוציא ואתה לגמרי ולהרים זה מתאים לאכסון ארוך בלבד
כמו כן המיטה התחתונה מאד צרה - פחות מ 70 ס"מ, ומזורנה נורא דק. לדעתי מתאים רק לילדים קטנים ממש
וחסרון אחרון - שהמיטה האמצעית נכנסת קצת בקושי עד הסוף - צריך לדעת לכוון אותה (כשהילדים מסגרים את החדר זה תמיד לא מושלם, רק אני יודעת לכוון.
מעלות - מאד יפה!!! וגם כנראה חזק
אני היום לא הייתי קונה
לדעתי עדיף רפאל - הרבה פחות יפה, אבל יהיה יפה לאורך שנים !
בהצלחה

מסכימה עם כל מילה!!!!!!!!!!!!!!
בהתחלה מקסימה אבל לאט לאט מגלים הרבה חסרונות והנ"ל במיוחד!!!

• הוסף לסימניות
במחיר הזה אפשר לקנות מיטת נוער מעץ מלא מעוצבת 2014 מדהימה.
בחוזק העץ מלא יותר חזק.... (איפה שאני הולך לקנות)

• הוסף לסימניות
לי יש אותה, לא כבדה, ילד בן 3 מכניס יפה את המיטה, אולי יש יותר קלות, לא יודעת. (היי ריזר בטח לא ניתן לדרוש מילד לסגור)
אין לי אותה 7 שנים כך שאינני יודעת אם היא מתקלפת. נראית מקסים אצלי. (יש לי עץ, לא פרומיקה)
אכן צריך לדעת לכוון את המיטה שיצא ישר בסגירה, את זה עושים עוד מעט, כשנחזור מהעבודה....
בקשר למזרנים, קניתי בלעדיהם והזמנתי במקום אחר מזרן איכותי ומצופה לפי טעמי (נראה לי שאין להם ציפוי במשכל)
בקשר לארגז- צודק, לא שמתי לב שזה מפריע, מהיום זה יעצבן אותי...
אני מאד מאד מרוצה מהמיטה ומהארון שלהם.
החדר שלי נראה מהמם, הכל חזק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביגדור;1459863:

עשיתי
אבל זה אשכולות ישנים, ובאמת אני רואה פה דעות חדשות :)

לגבי מקום הקניה - כמו שהמליצו שם
גם ברהיטי ויזל וגם בחסדי שמואל כבר לא מוכרים משכל, מענין אותי מה טווח המחירים כיום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י na155396;1459878:
במחיר הזה אפשר לקנות מיטת נוער מעץ מלא מעוצבת 2014 מדהימה.
בחוזק העץ מלא יותר חזק.... (איפה שאני הולך לקנות)

מה זה נקרא עץ מלא? איפה?
אשמח לכל מידע, תודה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוד מם;1459880:
לי יש אותה, לא כבדה, ילד בן 3 מכניס יפה את המיטה, אולי יש יותר קלות, לא יודעת. (היי ריזר בטח לא ניתן לדרוש מילד לסגור)
אין לי אותה 7 שנים כך שאינני יודעת אם היא מתקלפת. נראית מקסים אצלי. (יש לי עץ, לא פרומיקה)
אכן צריך לדעת לכוון את המיטה שיצא ישר בסגירה, את זה עושים עוד מעט, כשנחזור מהעבודה....
בקשר למזרנים, קניתי בלעדיהם והזמנתי במקום אחר מזרן איכותי ומצופה לפי טעמי (נראה לי שאין להם ציפוי במשכל)
בקשר לארגז- צודק, לא שמתי לב שזה מפריע, מהיום זה יעצבן אותי...
אני מאד מאד מרוצה מהמיטה ומהארון שלהם.
החדר שלי נראה מהמם, הכל חזק.

כמה שנים יש לך אותה?
אני לא רוצה להשוות להיי ריזר כי אותה ממילא לא אקנה, אולי מיטת נוער אחרת? אבל איזה? :confused:
מה רמת האיכות של המזרנים של משכל? וכמה עולה בערך השדרוג?
תודה על המידע, אתם עוזרים לי מאד!

• הוסף לסימניות
לי יש מיטת משכל משולשת בת 12 שנה, נראית מקסים!!!
הצבע לא מתקלף, מסיבה פשוטה, שאין לי צבע, קניתי עץ טבעי כך שלא רואים שריטות, וכשהמיטה הייתה בת 5-6 היא עוד הייתה נראית פשוט חדשה!
המיטה לא כבדה, ילד בן 5 כבר יודע לבד להכניס, אבל באמת לא הכי יפה, את זה אני מסדרת רק לפני שאורחים מגיעים.
המזרונים מצויינים לילדים (לא לבוגרים) וגם נשמרים מצויין.
הארגז, בהחלט לא נוח, אני משתמשת בו לאחסון בגדים לעונה הבאה, כך שהוא לא בשימוש יומיומי.
(לכלי מיטה הזמנתי אצל נגר ארגז מתחת למיטת תינוק)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ספירלה;1459894:
לגבי מקום הקניה - כמו שהמליצו שם
גם ברהיטי ויזל וגם בחסדי שמואל כבר לא מוכרים משכל, מענין אותי מה טווח המחירים כיום

מוכרים את המיטות רק בחנויות של משכל
והמחירים אמורים להיות אחידים בכל החנויות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה