עזרה מיטת קומפורט רביעיה עם חזיתות

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לקנות מיטת רביעיה של קומפורט עם חזיתות עץ
לא ראיתי דוגמא של רביעיה עם חזיתות בקטלוג שלהם
זה יעזור לי מאודד אם יש למישהו/מישהי כזאת מיטה ויוכל להעלות לפה תמונה (או לשלוח לי מייל, אם תהיה נכונות אעלה את כתובת המייל שלי)
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
באשל רהיטים בסנהדריה נאמר לי שישנה אפשרות למרובעת כולל חזיתות אך לא מומלץ כי המרווחים בין החזיתות לא יוצאים בשווה כמו במשולשת

• הוסף לסימניות
בוודאי שיש, אפשר לקנות אצלנו במחיר הכי זול בארץ.
כמו שדסי כתבה החזיתות במרובעת לא צמודות לגמרי כמו במשולשת
אבל בד"כ זה לא מפריע.
מצורפת תמונה.

סקספון מרובעת +חזית.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איזו חברה? משולשת?
כמה עולה?
אפשר לראות תמונה?
יש כפולות, משולשות, מרובעות וקומותיים..
חברת קומפורט או מעץ של ר.א.
כל חברה וכל דגם מחיר שונה, עם התחייבות למחירים הזולים ביותר ולשירות הטוב ביותר :)
יש בחתימה שלי קישור לדרייב עם הרבה תמונות.

• הוסף לסימניות
יש כפולות, משולשות, מרובעות וקומותיים..
חברת קומפורט או מעץ של ר.א.
כל חברה וכל דגם מחיר שונה, עם התחייבות למחירים הזולים ביותר ולשירות הטוב ביותר :)
יש בחתימה שלי קישור לדרייב עם הרבה תמונות.
ניסיתי להיכנס דרך החתימה
די התבלבלתי
תוכלי לשלוח לי תמונה של משולשת כזו מקומפורט?
וגם מה המחיר?

• הוסף לסימניות
ניסיתי להיכנס דרך החתימה
די התבלבלתי
תוכלי לשלוח לי תמונה של משולשת כזו מקומפורט?
וגם מה המחיר?
לאן לשלוח? ואיזה דגם?
מצרפת כאן את הקטלוג של קומפורט..
(כל הדגמים שם קיימים במיטה משולשת. כל דגם המחיר שונה)

קבצים מצורפים

• קטלוג קומפורט 2019פורמט מייל.pdf
    2.7 MB · צפיות: 268
  • הוסף לסימניות
לאן לשלוח? ואיזה דגם?
מצרפת כאן את הקטלוג של קומפורט..
(כל הדגמים שם קיימים במיטה משולשת. כל דגם המחיר שונה)
לשלוח לכאן :)
תגידי, ברגע שהמיטה כולל הברזלים היא 1.95, זה מזרונים נורא קטנים לא?
מה סדר גודל של מחיר למיטה כזו?

• הוסף לסימניות
לשלוח לכאן :)
תגידי, ברגע שהמיטה כולל הברזלים היא 1.95, זה מזרונים נורא קטנים לא?
מה סדר גודל של מחיר למיטה כזו?
זה מזרנים באורך 180 - לא נורא בכלל בשביל ילדים.
אם זה מיטה משולשת בלי חזיתות זה ללא תוספת מחיר.
המחיר למיטה משולשת מתחיל ב2300 לדגם בסיס כולל מזרנים. בדגמים שונים המחירים מעט משתנים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה