יהודים טובים
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
מחפשת המלצה וכל מידע על חברה/סוג
של מיטת שלישיה לחדר ילדים
של מיטת שלישיה לחדר ילדים
הזמנתי דרך חנותנשמע מוזרררררררר
אני הזמנתי דרך הקבוצת רכישה כאן בפרוג וסופק לי תוך יומיים!
תתקשרי לחברה ותבדקי אם ההזמנה סגורה מולם.
הם עונים בטלפון מאוד מהר מניסיון
תבדקי אם זה מיטה של חברת קומפורטהזמנתי דרך חנות
אבל מיטה עם הזמנה מיוחדת ושדרוגים בצבע המתכת, צבע מזרונים וכו'
החברה אומרת שזה לא קשור אליה אלה לחנות [סוג מזכירה שרק מרימה שיחות]
והחנות אומרת שהם מעבירים לאחראי שרות וכו', הכדור מתגלגל
ברוך ה' זה הגיעתבדקי אם זה מיטה של חברת קומפורט
בדר"כ אין להם הזמנות מיוחדות לא בצבעי המזרונים ולא בצבעי המתכת
לנו יש קומפורט שלישיה כבר כמה שניםהאם קומפורט נחשב איכותי?
איזה עוד חברות מומלצות לקניית מיטה משושלת איכותית?
מאיפה? ובכמה?
אני מעוניין למכור מיטת שלישה חדשה אתמול הגיע
התלבטתי בין עץ לברזל בסוף הזמנתי ברזל ופתאום אני רוצה ברזל
צפה בקובץ המצורף 1982307
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים