שאלה מיטת שלישייה - לחלק את החזית ל-2 או ל-3?

• הוסף לסימניות
האם נכון לחלק אותה ל-3 חלקים בדומה לתמונה הזו - המעלה - אין דופן גבוהה שמתקילה את הילדים (מתכננת לחדר שאין אפשרות לצאת מהמיטות מהצד כשהמיטות פתוחות). אין מרווחים בין המיטות כך שהמצעים לא "מציצים". החסרון - פחות יפה? מרגיש קצת תעשייתי?
1746389015186.png

אופציה שניה לחלק ל-2 חלקים כמו בתמונה הזו של @raizy gantz. היתרונות - יש יופי בנקיות של המיטה. מצד שני לא ברור לי למה נצרך הרווח בין המיטה העליונה למיטות מתחת. זה כשל בביצוע של הנגר או תכנון מראש מסיבה שלא עמדתי על טיבה?
1746389313947.jpeg

ולגבי גובה מזרנים - האם אפשרי לשים 3 מזרנים גבוהים יחסית (14 ס"מ) בכל אחת מהמיטות או שזה לא ישים מבחינת גובה המיטה הסופי?

• הוסף לסימניות
אני לא מעצבת. אבל חייבים מקום לידיים כדי להוציא את המיטה.
בתמונה אחת המקום ליד הוא בין המיטות ובתמונה אחת על הריצפה.
כנראה עניין של טעם ונוחות לא צריך להתכופף כ"כ/לא נכנסים משחקים מתחת למיטה וכו'

• הוסף לסימניות
אז בעצם כדי "להרויח" את 2 היתרונות - שהמזרנים לא יראו בחוץ, המשחקים לא יכנסו מתחת למיטה אפשר לייצר מעין מגרעת שתאפשר למשוך את המיטה החוצה. מצאתי תמונה שממחישה את זה, אם כי יש כאן ספציפית גם מרווח וגם מגרעותצפה בקובץ המצורף pandora-1-new.webp

• הוסף לסימניות
אני עשיתי כמו באופציה השניה במיטה משולשת אבל ללא רווח כך שלא רואים כלל את 2 המיטות התחתונות מה שיצא שיש לי מיטה עם דופן גבוה המתאימה לקטנטנים בתור מגן מיטה
למטה הנגר חתך מלבן שם אני פותחת

• הוסף לסימניות
בלת''ק
1.אין אפשרות לשים מזרונים מעל 10 ס''מ במיטות הנשלפות
2. לא חייבים רווח בנשלפות אפילו אם מדובר ב3 נשלפות
3. יש לקחת בחשבון שהנשלפת האחרונה הכי קטנה באורך
מדין "פוחת הולך" בערך 4 ס''מ פחות בכל נשלפת

• הוסף לסימניות
עניין של טעם לכאורה,
אם הדופן הגבוהה מפריעה לך,
אפשר להחליט שהמיטה השניה תיפתח עד הסוף,
והמיטה התחתונה תישאר באמצע
מתאים רק אם במיטה העליונה ישן מישהו שלא ייפול...

ואפשר לשים איזה גובה מזרון שרוצים,
רק צריך לתכנן את הגובה בין המיטות בהתאם...

לגבי הרווח,
יותר נוח לפתוח מלמעלה ולא להתכופף עד הרצפה,
אבל הרווח בתמונה נראה גדול מידי, אפשר קצת פחות
או להוסיף ידיות בצורה מעניינת שמשתלבת בעיצוב,
אבל לא בולט מידי החוצה שיכולים לקבל מכה

• הוסף לסימניות
הרבה יותר יפה לחלק ל2

במיטת שלישיה היי רייזר במיטה השלישית שעולה שמתי 15 ס"מ

2 נשלפות ?
אשמח אם תעלי תמונה פתוח וסגור אם אפשר
כי זה מאוד רלוונטי עבורי
השבוע הסתובבתי לחפש מיטות
וב3 חנויות אמרו לי שאי אפשר מזרון מעל 10 ס''מ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה