דרוש מידע מיטת תינוק- מה מומלץ?

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מחפשת מידע די בדחיפות על מיטת תינוק חזקה ויפה.
עדיפות למיטה מעץ מלא שלייפלק (צביעה בתנור).
אשמח למידע מניסיון על חברות מומלצות, מחירים, איכות, יופי, חוזק, עמידות לשנים מבחינת החומר והציפוי.
מיהן החברות בכלל שיש היום בשוק?
גם מידע על חנויות (עדיף באזור ירושלים או באינטרנט) יעזור לי מאוד- מחירים וכו'.
אודה להתייחסות: האם המזרן כלול במחיר? אם לא- כמה עולה. וכן משלוח.
ראיתי גם פטנט של 'אנטי בייט' למניעת נשיכת הציפוי- עד כמה הוא יעיל וכמה כדאי להשקיע בו, אם בכלל.

תודה מראש לעונים.

• הוסף לסימניות
אני קניתי לא מזמן מיטת תינוק של סגל -segal מעץ בוק מלא -
יש להם הרבה דגמים שמאוד מיקרים את המחיר למרות שהמיטה עצמה היא אותה מיטה רק עיטורי בראש המיטה- אני קניתי צבע אפור קלאסית ב-750 (לא כולל המזרן) בביבי סטאר
יש את המיטות האלו גם בשילב ועוד הרבה חנויות שם זה היה הכי זול לפי מה שאני ראיתי

• הוסף לסימניות
בעבר פתחתי אשכול על זה , קניתי מיטה של סגל האיכותיים ביותר בשוק כיום!!!
ממליצה מאד על החנות נסיכונת - שרות מעוללה!! אמין, וזול!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה