1.2 מזרון או אורך כולל?ממה שאני יודעת:
יש מיטה מטר - אבל זה לא עד גיל גדול
אחרי זה יש 1.20 - שזה גם משהו מסוים
ואח"כ כל המיטות תינוק הם 1.30 והלאה
אולי את יכולה לשים לרוחב
לא מתאים לי מיטחברת.מיטחברת יותר רחבה מזה?
בדקתי, הרוחב של מיטחברת הוא 90.
תבדקי באתר שלהם את אפשרויות הקניה וההשכרה.
1.2 מזרון או אורך כולל?
יש מצב שיכנס לי? ה- 119 ס"מ זה בפנלים.
עד איזה גיל יכול לישון שם ילד?
לא מתאים לי מיטת מטר,יש לי מיטה מטר, בת שנה ושמונה ממש ממש צפופה שם.
(אם את רוצה לקנות יד שניה - אשמח למכור לך, המיטה נקנתה בתקופת החגים, ומצבה מעולה. כעת אני מחפשת מיטה גדולה יותר.)
וואו, עד גיל 3? בטוחה?לי יש את המיטה הקצרה יותר (אבל לא מטר) טוב גם לגיל 3
אני יכולה למדוד כמה ס"מ בדיוק, אבל יותר מאוחר
לתינוק בן שנה +לא נראה לי
זה המזרן 120
המיטה קצת יותר
אם יש לך גישה זה לינק למיטה(היא של סגל):
https://www.segalbaby.co.il/doc/מיטה-מתקפלת-רוית
המיטה מטר לדעתי מזכירה יותר עריסה
וזאת קצת פחות ממיטת תינוק רגילה
השאלה אם את קונה לתינוק או לילד בן שנה וחצי...
חבל לי לקנות מיטת מטר אם יש לי מקום ליותר, יש לי נישה באורך 119 ס"מ והייתי רוצה למלא את כולו במיטה, בזבוז על החלל שישאר...אצלי התאומים ישנו במיטות מטר עד גיל שנתיים +. ממש לא היה צפוף עד אז. מבחינת הרוחב היא זהה למיטות האחרות (70 ס"מ), רק באורך קצרה יותר. לא נראה לי שאשכיב אי פעם ילד במיטה יותר גדולה מזה כי ממש אין צורך ועם מיטת מטר יש מקום לזוז בחדר
לא נראה לי שיש משהו בגודל הזה. אם רני לא טועה הגודל הבא הוא 1.25 מ', אבל תבררי. בהצלחהחבל לי לקנות מיטת מטר אם יש לי מקום ליותר, יש לי נישה באורך 119 ס"מ והייתי רוצה למלא את כולו במיטה, בזבוז על החלל שישאר...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים