דרוש מידע מיטת תינוק - על מה אתם ממליצים?

• הוסף לסימניות
מיטות של איקאה יש בגודל קטן יותר מהשוק
בשילוב של מגירות למטה מה שאין באף מקום אחר -על פי בדיקה שערכתי

• הוסף לסימניות
גם לסגל וגם לטל יש אפשרות לקנות מגירות מתחת למיטה, דבר מומלץ מאד

• הוסף לסימניות
מדובר במגירות שרק מונחות מתחת למיטה ולא מובנות עם מסילות
כשראיתי את זה פעם ראשונה בקטלוג חשבתי שזה מתיחה
אבל אמרו לי שככה זה עובד וקחו בחשבון שכל מגירה עולה לא פחות מ250 פלוס מינוס

• הוסף לסימניות
לי יש את זה וזה מוצלח ביותר, מכיל הרבה-עגלות בובה מקופלות, בובות, בימבה ג'וק וכו' ודווקא נח שזה לא מחובר למיטה,
עלה לי שתיהם ביחד בסביבות 350 ש"ח

• הוסף לסימניות
איפה קנית?
והאם זה לא נראה מכוער שזה רק מונח?
בטח גם רואים את התכולה שבפנים

• הוסף לסימניות
אני קניתי של סגל, נראה ממש יפה כי הגודל והגובה מותאמים למיטה ומסדרים שיעמוד ישר.
וזה הרבה יותר נח כי זה גמיש.
בטוח יותר יפה מקופסאות של כתר,בימבות ועוד שמציצים מתחת למיטה...

• הוסף לסימניות
מחיפוש מהיר שעשיתי עכשיו מצאתי בחנות טוילנד זוג מגירות מתחת למיטת תינוק ב- 299 ש"ח (אפשר להזמין מהאתר, הזמנתי מהם לפני שנה בערך טרמפולינה ואוניברסיטה)
http://www.toyland.co.il/19114-מיטת-תינוק
גירות.JPG

אני רוצה גם מגירות,
מישהי יודעת האם המגירות האלו הם לכל עומק המיטה?
וכדי להסתיר את המגירות חשבתי לשים כזה דבר -
יטה.JPG

מישהי יודעת איפה יש לקנות את זה? או שפשוט אתפור לבד...

• הוסף לסימניות
לחברת טל יש אפשרות להזמין מכל הדגמים שלהם מיטה קטנה יותר, שאורך המזרון שלה הוא 108 ס"מ.
עד איזה גיל נראה לכם שיכול לישון שם ילד?
יש למישהי את האורך הזה ויכולה להמליץ מנסיונה?

• הוסף לסימניות
נכון ל2022 איזה לול\ עריסה ואיזה חברה הכי מומלץ היום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה