דרוש מידע מיטת תינוק שלך...מרוצה או לא?

• הוסף לסימניות
לי יש מיטה מצוינת של משכל.

אבל אחרי הילד השני היא עברה למחסן מחוסר מקום . משתמשים היום בלול שמתקפל בשעת הצורך.

• הוסף לסימניות
יש לי של טל. ממש מרוצה נראה חדש אחרי כמעט שנתיים. אבל לא יודעת איך זה יראה עוד כמה שנים. אז אולי תחכי שמישהו יתן לך המלצה יותר טובה.יש לי גם שידה שלהם. כנל
מה המחיר שעלה לך? ואיפה רכשת את זה? באיזה חנות?

• הוסף לסימניות
לי יש מיטה מצוינת של משכל.

אבל אחרי הילד השני היא עברה למחסן מחוסר מקום . משתמשים היום בלול שמתקפל בשעת הצורך.
לא שמעתי על החברה הזאת... איפה רכשת?

• הוסף לסימניות
משהיא מכירה חברת עץמלא? איך הריהוט שלה איכותי?

• הוסף לסימניות
לי יש של סגל דגם גבריאל כבר כמעט שנה.
בינתיים מרוצים מאוד.
למען האמת, המיטה הגיעה עם קצת דפיקות אבל בייביתר האלופים החליפו בשירות עד הבית!

• הוסף לסימניות
לי יש של סגל דגם גבריאל כבר כמעט שנה.
בינתיים מרוצים מאוד.
למען האמת, המיטה הגיעה עם קצת דפיקות אבל בייביתר האלופים החליפו בשירות עד הבית!
הם נחשבים לחברה טובה על עם קצת דפיקות....
שומעת מכמה .. אבל מעניין עכשיו הכל חלק?

• הוסף לסימניות
הם נחשבים לחברה טובה על עם קצת דפיקות....
שומעת מכמה .. אבל מעניין עכשיו הכל חלק?
ברוך השם.
אין לנו הרבה מה לדפוק עליה...
אולי אחרי מעבר דירה אני אהיה יותר מנוסה גם בזה (בתקוה שלטובה).

• הוסף לסימניות
מה המחיר שעלה לך? ואיפה רכשת את זה? באיזה חנות?
לא זוכרת כמה עלה קניתי יחד עם שידה ומזרון טוב אולי יצא משהו כמו 3K לא זוכרת בדיוק
קניתי בחסדי שמואל

• הוסף לסימניות
לי יש של משכל, בשימוש מסיבי ומחזיק מעולה!!!!!
אבל הם פשטו את הרגל אז אולי יהיה ביד 2.

• הוסף לסימניות
היום יש לה
יש לי של סגל, נחשבת מעולה אבל אני קצת מאוכזבת,
יש לי אותה 3 שנים ויש פה ושמה קילופים,
והילדים שלי לא מופרעים..
היום יש להם כיסוי סיליקוו על המעקה למעלה שמונע קילופים מנשיכות של ילדים וכו

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע על המיטות של סגל, ממי שיש לו אותן כבר כמה שנים.
איך הן? עדיין שמורות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה