- הוסף לסימניות
הצבע הטבעי מתכוונת לצבע תנור? שזה בעצם מייקר יותר?אם את לא רוצה קילופים לכי על צבע טבעי![]()
הצבע הטבעי מתכוונת לצבע תנור? שזה בעצם מייקר יותר?אם את לא רוצה קילופים לכי על צבע טבעי![]()
מה המחיר שעלה לך? ואיפה רכשת את זה? באיזה חנות?יש לי של טל. ממש מרוצה נראה חדש אחרי כמעט שנתיים. אבל לא יודעת איך זה יראה עוד כמה שנים. אז אולי תחכי שמישהו יתן לך המלצה יותר טובה.יש לי גם שידה שלהם. כנל
לא שמעתי על החברה הזאת... איפה רכשת?לי יש מיטה מצוינת של משכל.
אבל אחרי הילד השני היא עברה למחסן מחוסר מקום . משתמשים היום בלול שמתקפל בשעת הצורך.
הם נחשבים לחברה טובה על עם קצת דפיקות....לי יש של סגל דגם גבריאל כבר כמעט שנה.
בינתיים מרוצים מאוד.
למען האמת, המיטה הגיעה עם קצת דפיקות אבל בייביתר האלופים החליפו בשירות עד הבית!
ברוך השם.הם נחשבים לחברה טובה על עם קצת דפיקות....
שומעת מכמה .. אבל מעניין עכשיו הכל חלק?
לא זוכרת כמה עלה קניתי יחד עם שידה ומזרון טוב אולי יצא משהו כמו 3K לא זוכרת בדיוקמה המחיר שעלה לך? ואיפה רכשת את זה? באיזה חנות?
ממש תודה על הפירוט. עזר לי מאודלא זוכרת כמה עלה קניתי יחד עם שידה ומזרון טוב אולי יצא משהו כמו 3K לא זוכרת בדיוק
קניתי בחסדי שמואל
היום יש להם כיסוי סיליקוו על המעקה למעלה שמונע קילופים מנשיכות של ילדים וכויש לי של סגל, נחשבת מעולה אבל אני קצת מאוכזבת,
יש לי אותה 3 שנים ויש פה ושמה קילופים,
והילדים שלי לא מופרעים..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים