דרוש מידע מיטת תינוק שלך...מרוצה או לא?

• הוסף לסימניות
אחרי שדחינו כ"כ הרבה זמן את קניית מיטת התינוק הגדולה והמסיבית,
אז כבר לא נותר ברירה.. וחייבים!!!
אשמח לדעת על חברה/ דגם של מיטת תינוק שמומלץ לקנות מבחינת איכות, נראות ומחיר.
את מרוצה מהמיטת תינוק שלך? אשמח שתשתפי אותי....
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
יש לי של שילב
שימשה כבר 7 ילדים במשך 10 שנים
והיא במצב מצוין

• הוסף לסימניות
יש של חברת טל ושל סגל. נחשבות הכי טובות.
לא מכירה את של שילב

• הוסף לסימניות
יש לי של סגל, נחשבת מעולה אבל אני קצת מאוכזבת,
יש לי אותה 3 שנים ויש פה ושמה קילופים,
והילדים שלי לא מופרעים.....

• הוסף לסימניות
יש לי של סגל, נחשבת מעולה אבל אני קצת מאוכזבת,
יש לי אותה 3 שנים ויש פה ושמה קילופים,
והילדים שלי לא מופרעים.....
כי לי יש שידת החתלה שלהם (חברת סגל)
ויש לי מלא קילופים, והמגירות בכלל לא נוסעות טוב..
אז ני קצת מבולבלת שאומרים שחברת סגל נחשבת כטובה... מוזרר

• הוסף לסימניות
לדעתי בצביעה רגילה תמיד יהיו קילופים נראה לי יש אפשרות לצבע בתנור רק מיקר מאוד.
שימי לב לקנות מיטה שהדוגמא שלה מידי רחבה ותופסת מקום אח"כ כשרוצים לעשות חדר ילדים הרבה פעמים תוקע.

• הוסף לסימניות
לדעתי בצביעה רגילה תמיד יהיו קילופים נראה לי יש אפשרות לצבע בתנור רק מיקר מאוד.
שימי לב לקנות מיטה שהדוגמא שלה מידי רחבה ותופסת מקום אח"כ כשרוצים לעשות חדר ילדים הרבה פעמים תוקע.
אם כן, מה גודל הסטנדרט למיטה? 80 ס"מ רוחב לא?

• הוסף לסימניות
אז לא.. שמעתי מאוד כמה.. כנראה לא באמת חברה כזאת מוצלחת...
יש לי של טל. ממש מרוצה נראה חדש אחרי כמעט שנתיים. אבל לא יודעת איך זה יראה עוד כמה שנים. אז אולי תחכי שמישהו יתן לך המלצה יותר טובה.יש לי גם שידה שלהם. כנל

• הוסף לסימניות
אז לא.. שמעתי מאוד כמה.. כנראה לא באמת חברה כזאת מוצלחת...
דווקא לי יש מיטת תינוק של סגל בשימוש כבר כמה שנים.
נקנתה ביד2 ב-350 ש"ח ונראית עדיין כמו חדשה,

אאל"ט, לחברה הזו יש כמה רמות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה