מיטת תינוק...

• הוסף לסימניות
איזה חברה ואיפה מנסיונכם הייתם ממליצות לקנות?

• הוסף לסימניות
קניתי ביד 2 של רהיטי טל.
שמשה בגלגול הקודם כ10 שנים עד שאוכסנה ונמכרה לי במחיר מצחיק.
אצלי כבר 4 שנים בשימוש. עברה 3 דירות.
לא חורקת, חזקה, עומדת וקיימת...
אז אני ממליצה על רהיטי טל.

• הוסף לסימניות
מישכל. כבר 6 שנים כמו חדשה, רק החלפנו גלגל פעם אחת ושלחו לי עד הבית.

ג"כ- פורקה פעם אחת והזמנתי טכנאי של מישכל להרכיב אותה שוב.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש לי מיטת תינוק של סגל 8 שנים ולול של רהיטי טל 7 שנים. הלול נראה יותר מכל הבחינות.

• הוסף לסימניות
אני קניתי לפני חצי שנה, עשיתי בירור מסיבי ולהל"ן התוצאות:
משכל סגרו, יש היום את רהיטי טל ורהיטי סגל
ברמת האיכות - שתיהם אותו הדבר
מבחינת גימורים - לדעתי סגל יש להם פינישים יותר יפים,
בגלגלים של סגל יש סיליקון, נוסע ונשמר יותר טוב.
מחירים - (בב"ב) בשילב ובבייבי סטאר יותר זול מבתוך העיר. הפרש של כ200 ש"ח
אם את רוצה לקנות גם שידה-חבילות משתלמות בבייביסטאר.
בסופו של דבר קניתי בבייבילנד כי כבר לא היה לי כח לחזור......
אבל שירות מדהים, לא מתחרטת.

• הוסף לסימניות
לי יש של סגל שנה וחצי, והברגים שמחברים בין המיטה לבין הקרש שעולה ויורד מתרופפים כל הזמן והקרש מתנדנד

• הוסף לסימניות
משכל כבר לא מייצרים רהיטי תינוקות, רק נוער.
סגל נחשבת לחברה הכי אמינה בשוק, ועם הכי הרבה ותק בתחום.
מחירים טובים, סחורה מעולה, דגמים מדהימים.
עכשיו יצאה הקולקציה החדשה לשנת 2018 כדאי לראות!

• הוסף לסימניות
משכל פשטו את הרגל.
חבל. הם היו מותג עמיד ואמין. עם אחריות בסדר גודל לא קיים.

• הוסף לסימניות
תודה לכם:)

איפה יש את המחירים הכי זולים? באזור ירושלים או בחנות מקוונת.

• הוסף לסימניות
מעניין שאף אחת לא כתבה.
לא כדאי לקנות מיטת תינוק!
היא תופסת המון מקום, כמעט כמו מיטת נוער.
וילד בכזה גודל יכול לעבור למיטת נוער.
לדעתי, עדיף לקנות מיטת תינוק קטנה מהרגיל.
יש כאלה.
פחות מקום, מתאים לפעוט ויפה.

ואגב, יש לי מיטת תינוק של משכל מצויינת.
עומדת במחסו מפורקת.
כבר 4 ילדים שאני משתמשת בלול פלסטיק.
הוא קטן יותר ונייד- נוסע בחדר מצד לצד ולא חוסם לי שום ארון.

• הוסף לסימניות
יש לי 2 מיטות תינוק (תאומים) בשימוש כארבעה חודשים, אחת של טל ואחת נוספת שאין לי מושג של איזו חברה היא, מעט יותר קטנה מהרגיל, עלתה 580 ש"ח (כמדומני) כולל מזרון (בייבילנד), שתיהם עושות רושם מצוין, אבל באמת השימוש בהם קצר יחסית.
אגב, מבחינת מחירים - חברתי ערכה סקר שוק מקיף, וקנתה בסוף מיטה של טל בחנות בשם בייבי פארם בגבעת שמואל (חנות מצוינת עם שרות, אמינות ומחירים מעולים), עלה לה פחות מ- 700 ש"ח (יש להם דגמים בודדים בלבד), לשם השוואה - בייבילנד רצו על אותו דגם 850 ש"ח.

• הוסף לסימניות
בקשר לגלגלי הסיליקון שכתבו כאן במיטות תינוק של סגל, גם לי יש מיטה כזו, ואני לא ככ מרוצה מהסיליקון שיש שם, בהסעת המיטה ממקום למקום זה מעולה, פחות מרעיש וכולי. אבל בנדנוד המיטה זה ממש לא נוח ולא חלק בכלל. פשוט סיוט לנדנד.

• הוסף לסימניות
יש לי 2 מיטות תינוק (תאומים), נורא התלבטתי בזמנו מה לקנות. 2 מיטות תופסות המון מקום! ממש חצי חדר. בסוף קנינו מיטות תינוק באורך מטר ב 400 ש"ח כולל מזרן, מומלץ ביותר!! לא צריך יותר גדול מזה, הם ישנו במיטות עד גיל שנתיים + ואח"כ עברו למיטות נוער עם האחים, בתחילה שתיהם באותה מיטה ובהמשך פיצלתי. לא רואה סיבה להשקיע סכום גדול במיטה שמשמשת כולה שנתיים כל ילד ולא רואה סיבה למיטה כ"כ גדולה לתינוק כ"כ קטן. ילד הבא נראה לי אני בכלל לא אשכיב בעריסה, אלא ישירות במיטה הזו במצב גבוה. שידה קניתי מעודפים ב 700 ש"ח, שידה 1.20 מ', בכל זאת זה כפול מהכל...

• הוסף לסימניות
קניתי יד שניה של שילב
חזקה ומאוד איכותית
אני מאוד מרוצה

• הוסף לסימניות
קניתי בבייבי לנד מיטת תינוק קטנה מעץ ומתקפלת,ממליצה מאוד.
מתאימה עד גיל שלוש בכיף.

• הוסף לסימניות
מה הסטנדרט לאורך המיטה? מטר או 1.30?
והאם זה נצרך מיטה בגודל יותר ממטר אחד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה