דרוש מידע מיטת 3 קומות - יש כזה דבר?

• הוסף לסימניות
בעקבות פוסט שעלה כאן לאחרונה
אם קישור לאמזון -למוצר לא פעיל
יש אפשרות לקנות מיטת 3 קומות?
נשמע לי רעיון גאוני ששומר על סדר ומרחב בחדר
ובניגוד לכמה מתנגדים כאן,
אני אישית לא רואה בו יותר בעיית בטיחות מאשר מיטת 2 קומות.

• הוסף לסימניות
זה יותר גבוה ומן הסתם קצת פחות יציב ממיטת קומתיים רגילה. בכל אופן - קיים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם כבר אותי מעניין על כזה דבר ברכבת או בר'.
ז"א לא 3 מיטות שבין כל אחת מהן זה הגובה הרגיל אלא עם חצאי קומות

• הוסף לסימניות
לכאורה נגר שמייצר באופן אישי יכול לייצר לכם מה שאתם רוצים (בדרך כלל לחנויות רהיטים יש נגר שהם עובדים אתו)

• הוסף לסימניות
לכאורה נגר שמייצר באופן אישי יכול לייצר לכם מה שאתם רוצים (בדרך כלל לחנויות רהיטים יש נגר שהם עובדים אתו)
וואו
נשמע גרושים, לא?

• הוסף לסימניות
בעקבות פוסט שעלה כאן לאחרונה
אם קישור לאמזון -למוצר לא פעיל
נשמע לי רעיון גאוני ששומר על סדר ומרחב בחדר
ובניגוד לכמה מתנגדים כאן,
אני אישית לא רואה בו יותר בעיית בטיחות מאשר מיטת 2 קומות.
אני לא הייתי רוצה לישון בקומה השלישית ברררר.....

• הוסף לסימניות
אבל ממש אסיסואציה של דרגשים... שואה..
אלה נראים פחות גרוע... תמונות מגוגל
1737849332868.png

1737849341476.png

• הוסף לסימניות
שימו לב שאלו מתחילות מהרצפה
ולא נפתחות לעוד מיטות...
לכן גם הגובה ממש לא נורא

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה