תודה רבהזה יותר גבוה ומן הסתם קצת פחות יציב ממיטת קומתיים רגילה. בכל אופן - קיים
יש אפשרות לקנות מיטת 3 קומות?
adamshomedesigns.co.il
וואולכאורה נגר שמייצר באופן אישי יכול לייצר לכם מה שאתם רוצים (בדרך כלל לחנויות רהיטים יש נגר שהם עובדים אתו)![]()
מיטה 3 קומות מעץ מלא בכל גודל דגם בין טריפל | מיטות קומתיים ב Adams Home Designs - חנות אונליין רהיטים
מיטה 3 קומות מעץ מלא בכל גודל דגם בין טריפל בכל גודל שתרצו עם אופציה לתוספת: מזרני שינה ב Adams Home Designs - חנות אונליין רהיטיםadamshomedesigns.co.il
לכאורה זה טעות והמחיר הוא 3,190?וואו
נשמע גרושים, לא?
אני לא הייתי רוצה לישון בקומה השלישית ברררר.....בעקבות פוסט שעלה כאן לאחרונה
אם קישור לאמזון -למוצר לא פעיל
יש אפשרות לקנות מיטת 3 קומות?
נשמע לי רעיון גאוני ששומר על סדר ומרחב בחדר
ובניגוד לכמה מתנגדים כאן,
אני אישית לא רואה בו יותר בעיית בטיחות מאשר מיטת 2 קומות.
אלה נראים פחות גרוע... תמונות מגוגלאבל ממש אסיסואציה של דרגשים... שואה..
בדיוק זה סוג התמונות שראיתי ואותן אני מחפשת
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים