עזרה מייבאים או מדפיסים בחו"ל (עליבבא)? מעונינים לפתוח קבוצה?

• הוסף לסימניות
אני עם עסק פעיל , עם הדפסות בארץ, בשלבים לקראת הדפסות מיוחדות בסין.
אם זה רלוונטי אשמח להצטרף

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מתעסק ביבוא
אשמח להצטרף
יותר בכיוון של אלקטרוניקה (בשילוח אווירי)

• הוסף לסימניות
אולי @Tweenset תהיה מעוניינת?

ייבאתי מסין, דרכה.

אשמח גם להצטרף. אולי בזכות הקבוצה, אדע לעשות זאת בכוחות עצמי.

• הוסף לסימניות
בוקר טוב!
אפשר לצרף אותי גם כן לקבוצה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לנו יש ניסיון אבל איך אפשר לשתף נסיון שהוא סוד עסקי ונרכש בהרבה זיעה במשך השנים

• הוסף לסימניות
לנו יש ניסיון אבל איך אפשר לשתף נסיון שהוא סוד עסקי ונרכש בהרבה זיעה במשך השנים
השיח בפורום הוא לא שיח ומידע על העסק הפרטי שלך, (שאין לנו מושג מהו?) אלא על נושא משותף לכולם, כגון מכון התקנים, שילוח, נוכלויות בסין וכו' וכו' כמו שפרטתי בפתיחת האשכול.
הכניסה לפורום הסגור היא של בעלי נסיון שרכשו נסיון בדיוק כמוך!
כולנו כאן תורמים ונתרמים, אם יש לך מחשבה שתקבלי תועלת, מוזמנת בשמחה.

(סתם זורקת, אם יש לי חברת שילוח זולה ואחראית מהנמל, לא יעניין אותך לשמוע?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה