מייבש כביסה מייבש כביסה זנוסי - המלצות

• הוסף לסימניות
לפני קניית מייבש כביסה.
בחנות המליצו לי על זנוסי 7.5 ק"ג, עם צינור.
האם יש למישהו ויכול להמליץ?
יש חברות יותר מומלצות?
ועוד משהו, אם יש לי מכונה 8 ק"ג האם מספיק מייבש 7.5 ק"ג או עדיף יותר גדול?
אשמח לקבל כל מידע!
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
כנ"ל מרוצים מאוד
זנוסי עם צינור
הוא הכי טוב בקטגוריה של המייבשי כביסה הזולים

• הוסף לסימניות
אני גם שמעתי על זנוסי שזה טוב, אבל בסוף קניתי באושר עד של מולר ב500 ש''ח , כי אני משתמשת רק מדי פעם,לפריטים בודדים. ב''ה מרוצה.

• הוסף לסימניות
הוא הכי טוב בקטגוריה של המייבשי כביסה הזולים
מה הכוונה מייבשי כביסה זולים? היותר יקרים יותר מומלצים?

אני מדברת על דגם ZDV756N3WB.
אשמח לדעת גם איך הוא מבחינת מהירות יבוש.
ואיזה עוד פרמטרים כדאי לבדוק..

• הוסף לסימניות
מה הכוונה מייבשי כביסה זולים? היותר יקרים יותר מומלצים?

אני מדברת על דגם ZDV756N3WB.
אשמח לדעת גם איך הוא מבחינת מהירות יבוש.
ואיזה עוד פרמטרים כדאי לבדוק..
קנית אותו ?
מרוצה?
חשמל הקרן מציעים אותו ב1350 שקל .

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע המלצה על מייבש טוב שמייבש בגדים וגם לא הורס אותם על הדרך...

• הוסף לסימניות
לי יש של זנוסי 7.5 ק''ג כבר יותר מ4 שנים מאוד מאוד מרוצה לי יש בלי צינור
לוקח קצת זמן ללמוד אותו אבל ברגע שמכירים את כל התוכניות זה ממש טוב ממליצה על זה מאוד

• הוסף לסימניות
לי יש של 8 קילו ואני נהנה,
לוקח לו זמן ליבש לדעתי כי הוא בלי צינור,
אבל הכביסה יוצאת יבשה (יתכן שאם שמים פריט אחד שתיים הוא פחות טוב)

לא נראה לי שיש הזה דגמים זה יותר הקילו

• הוסף לסימניות
לי יש של זנוסי 7.5 ק''ג כבר יותר מ4 שנים מאוד מאוד מרוצה לי יש בלי צינור
לוקח קצת זמן ללמוד אותו אבל ברגע שמכירים את כל התוכניות זה ממש טוב ממליצה על זה מאוד

יכולה לפרט קצת על התוכניות הבסיסיות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה