מייבש כביסה מייבש כביסה מומלץ

• הוסף לסימניות

שון שון

אם עשיתם מחקר כ"כ מקיף לגבי מייבשים
מה המסקנות לגבי מייבש ללא צינור לבומוט?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אתם אוליי מכניסים מגבות ביחד עם הבגדים?
זה גורם להם לבפוג לחות, מגבות בנפרד.

• הוסף לסימניות
אתם אוליי מכניסים מגבות ביחד עם הבגדים?
זה גורם להם לבפוג לחות, מגבות בנפרד.
לא,
לדעתי יש דפקט מסוים במכונה שמחממת במקום לייבש.

• הוסף לסימניות
לא,
לדעתי יש דפקט מסוים במכונה שמחממת במקום לייבש.
מייבש זה המכונה הכי "טיפשה" שיש.
גוף חימום, טרמוסטט ותוף ואם אין צינור יש גם מעבה וזהו זה.
אם זה מחמם זה מייבש, אין עוד שלבים בדרך.
מוזר מה שכתבתם שקורה אצלכם שחם רותח ולא מייבש.

• הוסף לסימניות
לא ממש נכון.
לי יש מייבש של MIDEA והוא מחמם ממש את הבגדים, הם רותחים ונשארים רטובים...
אם הוא עם צינור - תבדקו שיוצא אויר מהצינור ולא חסום משהו בדרך, אולי זו בעיה בהתקנה של המייבש ולא במייבש עצמו.
וגם שהצינור לא ארוך או מפותל מידי

• הוסף לסימניות
עדיין מרוצים?
הוא מייבש עד הסוף? כמה זמן לוקח לייבש מכונה מלאה?
סורי על המענה המאוחר
לצערי כבר הספקתי לרכוש מאז מייבש חדש
המייבש של לבמט - על הפנים, במשך השנה הראשונה של האחראיות היה לי 4 פעמים טכנאי ושבועיים אחרי שהסתיים האחראיות נשבר שוב, לא עזרו כל ההסכברים לשירות שהתקלות חוזרות והתחילו במסגר האחראיות, רכשתי חדש של אלקטרולוקס וממש מרוצה

• הוסף לסימניות
כי אני קניתי את ה"לבמט" ממש עכשיו,
ואני מרוצה מאד,
יכולה לפרט במה היו התקלות?

• הוסף לסימניות
יש כזה דבר מייבש עם צינור ודירוג אנרגטי A?
אני מוצאת רק דירוג C

• הוסף לסימניות
סורי על המענה המאוחר
לצערי כבר הספקתי לרכוש מאז מייבש חדש
המייבש של לבמט - על הפנים, במשך השנה הראשונה של האחראיות היה לי 4 פעמים טכנאי ושבועיים אחרי שהסתיים האחראיות נשבר שוב, לא עזרו כל ההסכברים לשירות שהתקלות חוזרות והתחילו במסגר האחראיות, רכשתי חדש של אלקטרולוקס וממש מרוצה
איזה דגם של אלקטרולוקס רכשת?

• הוסף לסימניות
לא יצא לי ברור איזה דגם של איזה חברה הכי מומלץ

• הוסף לסימניות
מותר להשתמש עם מייבש של אלקטרולוקס ללא צינור בתוך ארון סגור? שמתי לב שהדלתות מתחממות.
הוא מוציא ממש הרבה חום בסביבה זה הגיוני?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה