התייעצות מייבש כביסה משאבת חום

• הוסף לסימניות
אני אשמח לשמוע חוות דעת מכאלו שיש להם מייבש משאבת חום
או כאלו שמבינים בתחום
מבחינת זמן לא אכפת לי שיעבוד יותר זמן השאלה אם יש לו עוד באגים
וגם בערך כמה זמן זה מייבש
ומי שמכיר את הדגם ‎ מייבש כביסה 8 ק"ג HEAT PUMP TADHP9000B דלת שחורה TADIRAN אני ממש ישמח על חוות דעת

• הוסף לסימניות
בטעות נכנס לי קישור למוצר באיזה חנות
אבל מצאתי אותו באיזה מועדון ב1800 הרבה פחות ממה שרשום שם

• הוסף לסימניות
באגים לא שמעתי שיש לו
אבל מייבש פי 2 בזמן ממייבש רגיל
אם יש מקום להוציא צינור החוצה הכי טוב
[הכי טוב זה גז אבל לא מתאים לכל בית]
ואם אין מקום לצינור אז לקחת קונדנסור

• הוסף לסימניות
באגים לא שמעתי שיש לו
אבל מייבש פי 2 בזמן ממייבש רגיל
אם יש מקום להוציא צינור החוצה הכי טוב
[הכי טוב זה גז אבל לא מתאים לכל בית]
ואם אין מקום לצינור אז לקחת קונדנסור
אבל אם לא אכפת לי הזמן
כאילו 4 שעות זה בסדר מבחינתי
זה יכול לקחת יותר זמן?

• הוסף לסימניות
לא יודע בדיוק כמה שעות
אבל פי 2 זמן מייבש רגיל
רק חשוב לקחת בחשבון שבגד שמסתובב כזה הרבה שעות מסתבר שנהרס ומתבלה מהר יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה