מייבש כביסה מייבש כביסה- עזרתכם בבקשה :)

• הוסף לסימניות
היי :)
מחפש המלצה למייבש כביסה ללא שיכלולים וללא חיישנים ועם שרשור
שמענו על בלומברג או זנוסי שנותנים 5 שנות אחריות (לוינגר בני ברק )
יש למישהו/הי ניסיון עם החברות האלה או המלצה לחברה אחרת ?
תודה מראש
מוטי :)

• הוסף לסימניות
יש לי מייבש של באוקנכט טפו טפו 10 שנים ואני מרוצה, סה"כ הוא עושה עבודתו נאמנה.
חמותי ג"כ מרוצה ממנו וגיסתי שמשתמשת במייבש כל היום והלילה הוא נהרס לה אחרי 8 שנים. ג"כ באוקנכט

• הוסף לסימניות
תודה :)
בזאפ הדגם שקיים הוא ללא השרשור
אגב היה לנו קונסטרוקטה ובשבוע שעבר עלה באש אחרי 20 שנות שימוש
כמעט שרף את הבית

• הוסף לסימניות
קודם כל צריך לקחת בחשבון שמייבש שמיוצר היום בבאוקנכט אינו אותו מייבש של לפני עשור.
אני לא מתכוונת לכך שבאופן כללי האיכות יורדת, אלא לכך שהייצור משתנה כל הזמן. אם אז היה ייצור גרמני היום זה יכול להיות סיני, ולהפך.

לגופו של עניין - יש לי אלקטרולוקס כ 10 חודשים. מרוצה מאד!
אבל יש לו חיישנים, אם זה מפריע לך...

חשוב מאד מאד מאד לקנות בחנות אמינה שמחוייבת לשרות (מנסיוני בתור אחת שקיבלה לאחרונה את מכונת הכביסה השלישית בתוך חצי שנה)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה :)
כן ידוע שהיום הכל פחות טוב מפעם

• הוסף לסימניות
תודה לכולם :)

• הוסף לסימניות
יש לי מייבש של באוקנכט טפו טפו 10 שנים ואני מרוצה, סה"כ הוא עושה עבודתו נאמנה.
חמותי ג"כ מרוצה ממנו וגיסתי שמשתמשת במייבש כל היום והלילה הוא נהרס לה אחרי 8 שנים. ג"כ באוקנכט
גם לי יש אותו 11 שנה, הוא מעולה.

• הוסף לסימניות
לי יש מייבש של RINAI פזגז, עובד על גז (הרבה יותר זול) ומיבש את הכביסה בחצי מהזמן!!!
הכביסה יוצאת רכה, נעימה, ויבשה לגמרי!
הוא אמנם עולה קצת יותר יקר, אך מניסיון- שווה כל שקל!

• הוסף לסימניות
AEG בן 16 כבן שנה. חוץ מהרצועה שהוחלפה עקב שחיקה.

• הוסף לסימניות
לי יש מייבש של RINAI פזגז, עובד על גז (הרבה יותר זול) ומיבש את הכביסה בחצי מהזמן!!!
הכביסה יוצאת רכה, נעימה, ויבשה לגמרי!
הוא אמנם עולה קצת יותר יקר, אך מניסיון- שווה כל שקל!
גם לי.
בדיוק מה שכתבת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה