מייבש כביסה- צריכה המלצה דחוף!

רעש חזק לא נשמע לי משהו שקשור למנוע (אולי בשטח אני יראה אחרת)
האם שווה לתקן קשה לומר
אם זה מייבש עם צינור אז לא שווה אם זה מייבש קונדנסור אז אולי שווה
בינתיים עובד מעולה,
רק יש את החשש שכל רגע ישבוק חיים (בגלל הרעש).
אתה עובד בירושלים?

ולמה לא שווה להשקיע אם מדובר במייבש עם צינור?
עברתי פה קצת על חוות דעת על מייבשים,
לא נשמע שיש משהו טוב.
והמוצר שיש לנו ממש עושה את העבודה.

@טכנאי מכשירי חשמל אפשר שאלה גם ממני?
יש לי מייבש של זנוסי עם צינור וחיישנים. הוא בן מספר שנים, והפסיק להסתובב משום מה. חלק מהכביסה מתייבשת יתר על המידה וחלק לא. יש מה לנסות לתקן אותו?

היי חברה צריך מידע מעודכן בנוגע למייבש,
המליצו לי בלומברג,
עם צינור,
1300 שח,
מה אתם אומרים?
תודה רבה!

@טכנאי מכשירי חשמל אפשר שאלה גם ממני?
יש לי מייבש של זנוסי עם צינור וחיישנים. הוא בן מספר שנים, והפסיק להסתובב משום מה. חלק מהכביסה מתייבשת יתר על המידה וחלק לא. יש מה לנסות לתקן אותו?
אצלינו במייבש כנ"ל שהפסיק להסתובב,
הבעיה היתה באיזה גלגל שנמצא מתחת לתוף שנשחק.
נראלי עלה תיקון 400 ש"ח.

היי חברה צריך מידע מעודכן בנוגע למייבש,
המליצו לי בלומברג,
עם צינור,
1300 שח,
מה אתם אומרים?
תודה רבה!
יש טכנאים לא מעטים היום שממליצים לקנות הכי זול, כי הסחורה של היום מחזיקה בממוצע שנה. ועד אז יש אחריות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה