מייבש כביסה מייבש כביסה

• הוסף לסימניות
דחוף! המלצה על מייבש כביסה מתאים למכונת כביסה 9 קילו.

• הוסף לסימניות
ניתן לקנות מייבש של 6 ק"ג
בד"כ זה מספיק גם למכונה של 9 ק"ג.

מעבר לזה, יש המון פרמטרים
וזה תלוי מאד בצרכים של המשתמש.
יש מקום ליציאת צינור או אין?

• הוסף לסימניות
שלום,
אשמח לקבל המלצות על מייבש כביסה טוב
(עדיף שלא הורס בגדים..)
ומה עדיף מכני או דיגיטלי ?
ועם צינור פליטה או בלי ?
תודה

• הוסף לסימניות
עקרונית, מכני בדרך כלל שורד יותר זמן.
מייבש עם צינור פליטה מייבש יותר מהר וחוסך חשמל ותקלות, מאשר מייבש ללא צינור

אמנם אני לא בטוח שעדיין קיימים בשוק מייבשים מכניים

איך אני יודע אם המכשיר עובד באופן דיגיטלי (עם כרטיס) או שהמכשיר עובד באופן מכני (ללא כרטיס)?
במכשיר ללא כרטיס כאשר לוחצים על כפתור הוא משנה את מצבו חיצונית. במקום להיות בולט הוא מתנמך, וכדומה.
במכשיר עם כרטיס הלחצן שטוח וחוזר למקומו הראשון לאחר הלחיצה, לא רואים שום שינוי במיקום הלחצן.
הסיבה לכך היא שבמכשיר מכני נוצר חיבור ממשי בין שני מגעים, ובמכשיר עם כרטיס נוצרים מעגלים דיגטליים שגורמים למכשיר לפעול.

שטיגליץ, טכנאי מוצרי חשמל.

• הוסף לסימניות
גם אני מתלבטת, בחנות המליצו לי רק על מייבש בלי צינור ודיגיטלי.
וגם לי נראה שעדיף צינור וגם מכני.
אשמח לשמוע המלצות על סוגי המייבשים ששומרים על הבגדים.
יש לי מייבש כבר 22 שנה, הכי פשוט ולא פירמה ידועה, עבר פעמים תיקון ועכשיו טכנאי אמר שעדיף כבר לקנות חדש

• הוסף לסימניות
יש פה משהו מאוד מוצלח

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני משתמש ב-מכונת כביסה LG F1409SW 9 ק"ג והיא מצוינת – מכבסת מעולה וחסכונית. אני מחפש עכשיו מייבש שיתאים לה, והבנתי שכדאי ללכת על מייבש 9 ק"ג ומעלה, עדיף עם משאבת חום לחיסכון בחשמל. ראיתי שמייבש LG RC90V9AV2Q משתלב טוב, במיוחד עם החיבור החכם ThinQ, אבל גם Bosch ו-AEG נשמעים אופציות טובות. מישהו פה משתמש ויכול להמליץ מניסיון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה