מיייבש כביסה -המלצה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע על חברה /סוג וכו של מייבש.
על מה מומלץ להקפיד?
מה חוסכוני בחשמל(מלבד גז)
תודה מראש

• הוסף לסימניות
חיישן לחות - מכבה את המייבש כשהכביסה יבשה

• הוסף לסימניות
כבר היו על זה מלא אשכולות. חפשי בגלילה למטה או ע"י חיפוש!

ולקרוא המלצות ספציפיות על כל מכונה בזאפ!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;1125011:
חיישן לחות - מכבה את המייבש כשהכביסה יבשה

חיישן לחות זה דבר מעצבן,
בד"כ הכביסה עדיין לא יבשה ב100% והוא כבר מכבה את המייבש.

• הוסף לסימניות
לפי מה שהבנתי אז כך הם פני הדברים:
יש מפעל איטלקי שמייצר מייבשי כביסה איכותיים. שמו: מרלוני.
הוא מוכר את המכונות לחברות שונות בעיצובים שונים.
לכן יכול להיות אותה מכונה בדיוק גם של קונסטרוקטה וגם של בוש.
מכיוון שטכנולוגית מכונת ייבוש זה דבר פשוט מאוד, משהו כמו פן גדול, כל מה שחשוב לוודא זה שהמפעל שייצר את המכונה הוא מרלוני.
בהצלחה!

אגב, יש ביד2 מציאות מצויינות!

• הוסף לסימניות
מיבש כביסה הוא דבר פשוט
יש עם חישנים ויש בלי
רק שימי לב שיש לו אופציה לקבוע את הזמן לבד
לחברה שלי יש מיבש שיש לו רק תוכניות קבועות מראש וזה מעצבן

ואצלי החישנים עובדים מעולה
אני שמה כביסה והולכת לדרכי ולא באה כל חצי דקה לבדוק אם יבש או לא
ותמיד יבש עד הסוף..

• הוסף לסימניות
תןדה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י brur;1125260:
מיבש כביסה הוא דבר פשוט
יש עם חישנים ויש בלי
רק שימי לב שיש לו אופציה לקבוע את הזמן לבד
לחברה שלי יש מיבש שיש לו רק תוכניות קבועות מראש וזה מעצבן

ואצלי החישנים עובדים מעולה
אני שמה כביסה והולכת לדרכי ולא באה כל חצי דקה לבדוק אם יבש או לא
ותמיד יבש עד הסוף..

איזה מייבש יש לך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניקול;1125195:
ולקרוא המלצות ספציפיות על כל מכונה בזאפ!

רק לא זה!!!

• הוסף לסימניות
למה?

• הוסף לסימניות
גם אצלי החיישן עובד מעולה
זה מאד חסכוני בחשמל- לפעמים זה מעט כבסים
לפעמים אני מכניסה בגד אחד דחוף מפעילה והוא עוצר לבד אחי כמה דקות
אני לא מבינה איך מחשבים את הדקות לכל סוג מכונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pink;1125739:

כמו שלא תקחי חוו"ד מאינסטלטור על עבודת גרפיקה...

אין לך ולו שמץ של מושג מי המגיב ועד כמה הוא יודע/מבין משהו מהחיים שלו,
המון מוצרים שהם טובים/לא טובים מנסיון שלי איתם, ראיתי בזאפ חוו"ד לא נכונות בעליל..

לפעמים בנאדם מתלהב מאיזשהי פונקציה [שיכול להיות שקיימת בעוד מליון מכשירים, אבל ההוא נפל אתמול מהמאדים, אז הוא מתלהב..], ונותן 5 כוכבים ומשתולל עם תיאורי הסברה יפיפיים עד כמה שהמכשיר ההוא טוב, והוא בעצם ממש ממש ממש ממש לא..

כמובן אפשר כן לקחת חוו"ד מזאפ/מאתר אחר ברשת, זו לא עבירה, אבל רק בשביל הכיוון ולמבט כללי על המוצר, אבל להסתמך ממש לא.

• הוסף לסימניות
המלצות לחברה אשמח לקבל

• הוסף לסימניות
לא שזה דחוף לי,
אבל לא עזרתי לך???

השקעתי ופירטתי בתגובה שלי להסביר לך מה ולמה, ופשוט לקחת את הפיצה, התיישבת לאכול, ואפילו תודה לא אמרת...

הצילצול שלך לא יועיל לי בכלום, אבל איזה הרגשה זבל...
השקעת לבנאדם כתיבת פוסט עם תיאור מסביר מתוך דאגה כנה שלא יעשה טעות ויפול בפח, והוא פשוט ממשיך הלאה ולא יורק לכיוונך...

כמעט שנעלבתי.

• הוסף לסימניות
סליחה לא התכוונתי
אבל בכז פרוג זה לא זאפ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pink;1125847:
סליחה לא התכוונתי

אין כאן מה להתכווין...

נכתב ע"י pink;1125847:
אבל בכז פרוג זה לא זאפ

יש לך בעיה בהבנת השפה העברית?
תסתכלי טוב מה הניק 'ניקול' כתב, ועל מה אני הגבתי בשלילה, ועל מה את שאלת למה, ומה אני הגבתי לך..

• הוסף לסימניות
ועדיין לא נתת לו תודה!

לגבי זאפ- ברור שלא להסתמך עליהם, אבל זה נותן מידע שלפעמים לא חושבים עליו.
אישית, קרה לי שנפלתי בגדול עם מוצר מסויים שאם הייתי רק רואה מה 3 אנשים כתבו עליו לא הייתי קונה אותו! כשגיליתי את חוות הדעת היה מאוחר מידי. וסבלתי בדיוק ממה שכתבו שם. (בסוף מכרתי את המוצר בהפסד של 1200 ש"ח.. כפרת עוונות)

לגבי חיישנים- כל מי שכתב כאן שיש לו מייבש עם חיישנים שמפסיק לעבוד כשהכביסה יבשה- אני אשמח לשמוע איזה חברה המייבש.
שלי אלקטרולוקס עם חיישנים (דגם 3170 אם זכור לי נכון) ולדעתי החיישנים ממש לא חשים כלום. והמייבש יכול לייבש 145 דקות שזה המממוון זמן ולא מפסיק. כך שהתחלתי רק לכוון לכמה זמן אני רוצה וגמרנו (יש הרבה אופציות לכמה דקות להפעיל)

• הוסף לסימניות
אני קניתי בהמלצת רבים אלקטרולוקס ואפשר לומר שאני מאוד מאוכזבת, אורך לו המון המון זמן לייבש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;1125901:
אני קניתי בהמלצת רבים אלקטרולוקס ואפשר לומר שאני מאוד מאוכזבת, אורך לו המון המון זמן לייבש.

יוו כבר חשבתי שיש אצלי ספציפית בעיה במייבש,
כי גם אצלי כל הזמן אשתי אומרת שהוא מייבש לאט, וגם לי יש את החברה הזו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת