מיילדת פרטית בלניאדו

• הוסף לסימניות
מישהי שמעה על רופא פרטי מומלץ בלניאדו ?

• הוסף לסימניות
גם באסותא אשדוד אפשר לקחת מילדת פרטית?

• הוסף לסימניות
המומלצים בלניאדו הם
דר ברוך
אלעמי
ובן דוד
אלעמי ממש מדהים אבל קצת יקר 15K
הבנתי שבן דוד הרבה יותר זול
למישהי יש עוד מידע עליו?
אשמח גם לשמוע

• הוסף לסימניות
לא ידעתי שאלעמי לוקח פרטי.
נלחם בשבילי בעין כרם מול כל הצוות שיתנו לי אופציה ללידה רגילה.
לידה ראשונה ארוכההה
המשמרת שלו נגמרה ב7 בבוקר נשאר עד 12 לקבל את הלידה - לא לקחתי אותו בכלל, הוא היה במשמרת.
אין לי שום ספק שבזכותו סיימתי בלידה רגילה.
נעים, רגוע, אנושי, מקצועי, כל המילים הטובות שאפשר לומר עליו.

• הוסף לסימניות
הרב גרוס ממש ממליץ עליו, על בן דוד, צריך לבוא עם בעל או עם עוד מישהי שיהיה אוירה יותר רצינית ורפואית בלבד כי יש קצת ציניות רחובית אצל הרופאים וד''ל

• הוסף לסימניות
מיילדת פרטית בלינאדו,
מי הכי מומלצת??
אשמח מאוד לשמות,
שמעתי על מנוחה פרומן, אשמח לקבל המלצות באישי,
תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
מנוחה פרומן מקסימה. מקצועית ואכפתית מאוד. מהיכרות אישית
יולדות מאוד מרוצות.

• הוסף לסימניות
אני לקחת בלניאדו את אריאלה כהן ארזי, הייתה מדהימה מכל הבחינות
לידה שניה אחרי ניתוח (בעצם ראשונה) , לידה ארוכה, והיא ממש השאירה לי חווית לידה טובה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה