מיילים נתקעים, בנטוויז'ן לא יודעים מה הבעיה

• הוסף לסימניות
יש לי ידיד ששולח כל כמה ימים 10000 מיילים, ומסיבה בלתי מובנת לנו, המיילים נתקעים אחרי כ1000 מיילים או אף פחות מזה,
האם הבעיה היא ברמת הCPU של המחשב או הזכרון, מדובר בידידי שיש לו IP מיוחד מנטוויז'ן עבור זה, ובחברת נטוויז'ן סלקום, לא מצליחים להבין את הבעיה, אם מישהוא יוכל לפתור את הבעיה באופן דחוף יתוגמל יפה!!!!

• הוסף לסימניות
בטוח שבאיזה נקודה הוא מסומן כספאמר.

אין להם מושג ירוק מה הולך אצלם ברשתות , אני אומר מידיעה. (תמיד יש איזה בוריס שיודע אבל לך תגיע אליו)

• הוסף לסימניות
כל ספק דואר חוסם את השליחה של ההודעות היוצאות אחרי כ400-2000 הודעות תלוי בספק, הדרך היחידה להתגבר על זה היא או בספקים ייעודיים בתשלום או על ידי שרת מייל פרטי שמסדרים לצורך זה.
אתה יכול לראות שאני צודק על ידי שתנסה לחבר עוד מחשב ולשלוח ממנו הודעה בשימוש באותו שרת דואל ואותו שם משתמש וסיסמא שתראה שזה לא יעבור. (לכאורה גם בIP אחר, אבל באותו IP ודאי שכך.)
בכל מקרה אם אתה צריך עזרה וייעוץ בנושא אתה יכול לפנות אליי דרך הדף צור קשר באתר שלי, יש לי שמה גם כן הסבר על מערכת דיוור שיכול מאוד להיות שתעניין אותך.
הנה הקישור: http://3pinot.com/mailing-system

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה