יש לי של בתי ספריש לך?
אשמח שתשימו פה....
יעזור לי מאודדד
תפני ל @מילה בסלע . היא המנהלת של פורום רכזות חברתיות.יש לך?
אשמח שתשימו פה....
יעזור לי מאודדד
בטח לא התכונתאשמח שתשימו פה....
מעבר לזה שמקומם, אני אישית בכלל לא מתייחסת למיילים שהגיעו אלי בדרך כזאת, וישר מעיפה לספאם,וזה מקומם רכזות בענק
אז אני לא מעיפה לספאםמעבר לזה שמקומם, אני אישית בכלל לא מתייחסת למיילים שהגיעו אלי בדרך כזאת, וישר מעיפה לספאם,
עם מייל חוזר בדרישה למחוק אותי מרשימת התפוצה במיידי.
כך שזה לא משיג את המטרה, בכל מקרה.
לפעמים זו בחורונת חמודה שהמטרות שלה תמימות וטובות, ולפעמים זה אחרים עם כוונות אחרות לגמרי.אז אני לא מעיפה לספאם
חבל לי על הבחורונת החמודה והתמימה שחושבת שכך תגרד לקוחות
לפחות שלא יחסם לה החשבון...
נכון ולכן אין טעם להתקיף רק ללמד שתועלת לא תצא מזה ואפילו ההיפך.לפעמים זו בחורונת חמודה שהמטרות שלה תמימות וטובות, ולפעמים זה אחרים עם כוונות אחרות לגמרי.
לא מעונינת שכתובת המייל שלי תסתובב ככה ברחבי הרשת!
זאת בדיוק הייתה הכוונה.אני פשוט תחת רושם של סיפור לא פשוט שהתגלגל בצורה הכי תמימה שיש, ולכן חושבת שבמיוחד בנושא הזה צריך להתייחס במלוא הרצינות. לא בתוקפנות אבל בתוקף!נכון ולכן אין טעם להתקיף רק ללמד שתועלת לא תצא מזה ואפילו ההיפך.
בטח לא התכונת
אבל זו לא הדרך
וזה מקומם רכזות בענק
רק שתדעי!
מעבר לזה שמקומם, אני אישית בכלל לא מתייחסת למיילים שהגיעו אלי בדרך כזאת, וישר מעיפה לספאם,
עם מייל חוזר בדרישה למחוק אותי מרשימת התפוצה במיידי.
כך שזה לא משיג את המטרה, בכל מקרה.
זאת בדיוק הייתה הכוונה.אני פשוט תחת רושם של סיפור לא פשוט שהתגלגל בצורה הכי תמימה שיש, ולכן חושבת שבמיוחד בנושא הזה צריך להתייחס במלוא הרצינות. לא בתוקפנות אבל בתוקף!
אשמח אם אפשריש לי של בתי ספר
אם אתה מעוניין שלח לי אישי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים