מיילים רבים על דומיין דרך ג׳ימייל

• פותח הנושא dag
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אודה לעזרתכם בקבלת מידע,
מהי הדרך הכי זולה ונוחה לחבר מיילים מדומיין לג׳ימייל, חוץ מלשלם חודשי לגוגל 5 דולר על כל תיבת מייל.
אולי יש חברות שנותנות שירות כזה במחיר מוזל לכמות של מיילים?
תודה

• הוסף לסימניות
לא כ"כ ברורה השאלה.
האם אתה מתכוון לשירות לאכסון מיילים על דומיין פרטי?

דב

• תודה
Reactions: dag
  • הוסף לסימניות
הכוונה לא רק לאחסון אלא לחיבור לג'ימייל,
כלומר השאלה אולי יש דרך נוחה וזולה לחיבור מייל עם דומיין לשירות של גי'מייל
מהדרך הכי נוחה שאני מכירה שזה דרך G Suite אבל יקרה מאד,

• הוסף לסימניות
ניתן לקבל אצלי שרת מגשר פנה אלי בפרטי
אפשר הסבר בבקשה מה הכוונה שרת מגשר?
האם זה ייתן אפשרות להיכנס למיילים כמו בG Suite או שעדיין יצטרכו לחבר כל תיבת מייל לג'ימייל קיים?

• הוסף לסימניות
אפשר הסבר בבקשה מה הכוונה שרת מגשר?
האם זה ייתן אפשרות להיכנס למיילים כמו בG Suite או שעדיין יצטרכו לחבר כל תיבת מייל לג'ימייל קיים?
לחבר לגימייל קיים

• תודה
  • הוסף לסימניות
הכוונה לא רק לאחסון אלא לחיבור לג'ימייל,
כלומר השאלה אולי יש דרך נוחה וזולה לחיבור מייל עם דומיין לשירות של גי'מייל
מהדרך הכי נוחה שאני מכירה שזה דרך G Suite אבל יקרה מאד,
אישית לא הייתי ממליץ לך לעבוד עם שירותי אכסון דוא"ל שאינם מוכרים.

הכי מומלץ זה 365 של מייקרוסופט (אמנם זה לא הכי זול - אבל בסופו של דבר זה מערכת אמינה מאוד)

לסיכום: בסופו של דבר עדיף לך לעבוד מול נותן שירות אמין שיתן לך את המענה המושלם. תזכור שבסופו של דבר הוא יהיה הצינור הראשי לקבל הדוא"ל הארגוני שלך.

על כמה תיבות מדובר?

בהצלחה
דב

• תודה
  • הוסף לסימניות
או לחלופין להכנס דרך אאוטלוק
או אתר יעודי של webmail

• תודה
  • הוסף לסימניות
או לחלופין להכנס דרך אאוטלוק
או אתר יעודי של webmail
אאוטלוק זה פלטפורמה לניהול מיילים וכו'.
שרת הדואר הוא קריטי. לא הייתי ממליץ לחסוך בזה...

אגב - יש גם פתרונות חינמים :)

• הוסף לסימניות
תודה על המידע,
אני חושבת שהם ירכשו (זה לא בשבילי) שרתים בבוקס שהם מציעים חבילה בסיסית זולה (אני לא מכירה מקווה שזה מומלץ) ויחברו בעצמם לג'ימייל,
רציתי לראות אם יש פתרונות אחרים, הם מעוניינים אך ורק עבור ג'ימייל - אבל אני מבינה שאין,
ראיתי באיזה מאמר שיש לגוגל תיבות מייל ב2 דולר ולא ב5 דולר, אבל לא מצאתי אפשרות בפועל,
מישהו מכיר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה