דרוש מידע מיילים של מקומונים מסויימים בארץ

• הוסף לסימניות
אחרי שיטוט נמרץ בפרוג נוצר קובץ מעודכן מאוד של למעלה מ-60 מקומונים בארץ ודרכי התקשרות עימם.
אודה למי שיש בידו להשלים לי את הפרטים החסרים כדלקמן- מיילים של המקומונים הבאים:

ענין בעיר- נתיבות
סוגרים שבוע- נתיבות
ירחון קרית השרון
שלישי בפתח תקוה

נ.ב. רשימה מתעדכנת

אודה למסייעים.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כתבתי שאני אחרי שיטוט באשכולות פרוג למיניהם, ועדיין חסרים פרטים.
אתר קול מקום איטי וקשה מאוד לדלות ממנו מידע.

תודה רבה למסייעים, בשמחה אעלה את הקובץ לאחר בדיקה יסודית של נכונותו לכל פרטיו

• הוסף לסימניות
שבוע טוב ביתר:
‫‎<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אמצע השבוע באשדוד שייך לקול הקריות (וגם פותחים שבוע)

• הוסף לסימניות
יש גם משהו בשם "שירת העיר"?
לא ידוע לי.
מה שבטוח שהוא פחות מוכר. יש איזה מקומון שמדי פעם מקבלים והוא מתפרסם בכל אזור הצפון, אז אולי זה זה. אין לי מושג.
אבל אם את רוצה משהו שיגיע לקהל - זה רק מה שהבאתי.

• הוסף לסימניות
לא ידוע לי.
מה שבטוח שהוא פחות מוכר. יש איזה מקומון שמדי פעם מקבלים והוא מתפרסם בכל אזור הצפון, אז אולי זה זה. אין לי מושג.
אבל אם את רוצה משהו שיגיע לקהל - זה רק מה שהבאתי.

מענין, כי יש לי פרטים מלאים שלו. תודה בכל אופן!

• הוסף לסימניות
אני קרובה מאוד לסגירת הקובץ הכי מעודכן שיש (למיילים ולא למס' טלפון)
מי שיכול לנסות להשיג את המידע החסר יעזור מאוד. הרב גוגל לא הצליח...

• הוסף לסימניות
ההפצה הגדולה ביותר בדרום! נתיבות,אופקים,תפרח,שדרות,באר-שבע
AIbEiAIAAABDCPWPo8_J7efAMiILdmNhcmRfcGhvdG8qKDg5ZjMzNTM0YjFiYmYxZDUwYWM0MTBkZmRhMjI0OWE4NzM4Zjc3NDEwAWv4N3j5Jxh4BP822hxJE6cW03Lp

עיתון קהילה ביזנס <<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה