מיילים של רבני ערים

• הוסף לסימניות
לקוח שלי צריך מיילים של רבני ערים, על מנת לשלוח אליהם קבצים תורניים (ע"מ לחסוך בעלויות של ההדפסה).
מדובר על קובץ המתפרסם מידי חודש, המכיל הערות, ביאורים וחידושים תורניים (מצו"ב דוגמא).
אם מישהוא יוכל לעזור, אם בהעלאת רשימת מיילים, או לפחות משהוא חלקי (אפילו של מספר רבנים ספציפיים, גם יעזור מאוד), אני אודה לו מאוד.

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רון דומם;519836:
לקוח שלי צריך מיילים של רבני ערים, על מנת לשלוח אליהם קבצים תורניים (ע"מ לחסוך בעלויות של ההדפסה).
מדובר על קובץ המתפרסם מידי חודש, המכיל הערות, ביאורים וחידושים תורניים (מצו"ב דוגמא).
אם מישהוא יוכל לעזור, אם בהעלאת רשימת מיילים, או לפחות משהוא חלקי (אפילו של מספר רבנים ספציפיים, גם יעזור מאוד), אני אודה לו מאוד.

תודה מראש.
ראה כאן:
http://www.ynr.org.il/moked/qryRabbis.asp?RabbiType_IDREF=12
מייל אולי אין אך יש טלפון.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על העזרה והרצון הטוב, אבל אני צריך דווקא מיילים, וזאת מהסיבה הפשוטה - המטרה לזה היא שליחה במייל של קובץ תורני.

(ד.א. לצערי, לא הצלחתי להעלות את הקובץ להתרשמות כפי שכתבתי, אקווה שגם כך, חברי הפורום היקרים יטו כתף לסייע לי).

תודה מראש לכל המסייעים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה