מיילים שמבקשים להעביר הלאה

• הוסף לסימניות
תופעת מיילים מזויפים ושיקריים, המגיעים לתיבת הדואר האלקטרוני שלכם ודורשים מכם להעבירם הלאה לכל רשימת התפוצה שלכם - אינה חדשה.

לאחרונה מסתובב ברשת מייל מטופש אשר כל בר-דעת מבין שאין בו היגיון.

התועלת ממשלוח גורף של מייל כזה - אינה ברורה. הנזק ברור: לא כל אחד מעוניין שכתובת המייל שלו תופץ לאין-ספור אנשים...

כיון שקבלתי ביום אחד הודעות זהות רבות כאלה, חלקן מחברי הפורום הנכבדים דכאן, אני מצרפת לינק לאתר שיעזור לכם לזהות מהו מייל אמיתי ומהו מזויף (לפחות מה שמדווח לעורכי האתר):
http://info.org.il/irrelevant/item.php/113579835621460723

להבא, אם תקבלו מייל תמוה, כדאי שתבדקו קודם האם יש דברים בגו.
דרך אגב, המייל המדובר הופץ לראשונה ברשת ב-2005. אם הוא היה נכון, בקצב הזה - ביל גיטס היה מתרושש מזמן...;)

• הוסף לסימניות
אוף! גם אני נפלתי בפח ושלחתי להמון אנשים איזה מייל מטופש ועכשיו אני אוכלת את הלב בגדול
איזה פתית אני ואיך עשיתי מעצמי צחוק....
אני מתנצלת אם מישהו קיבל ממני משהו כזה (לא המייל המדובר לעיל אלא משהו בנוסח)

וסתם כך שואלת אם באמת יש משהו שמסוגל לעקוב אחרי כל אימייל שנשלח?
זכור לי מייל כזה על כל מייל שנשלח עזר מציון תקבל 10 אג' זה גם היה שטויות?

ועכשיו לפני שכולם יאכלו ת'לב אל תעבירו יותר שום מכתב שרשרת! כמו שאני עושה מהיום ואילך

• הוסף לסימניות
הרעיון האמיתי שלהם הוא כזה -
הם מקבלים בחינם רשימה של אלפי כתובות דואר ואז הם שולחים לכולם פרסומות ודואר זבל!!!
אני עדיין לא מבינה את כל הפתים שמעבירים את זה הלאה והלאה... אני תמיד מיד מוחקת!

• הוסף לסימניות
המייל המקורי הגיע עם קובץ מצורף, קובץ פרסום מזעזע. (שמעתי).

• הוסף לסימניות
תסלחו לי על הציניות: כל מייל כזה, או הודעה על וירוס משוגע וכדו', הוא בדיקת IQ של המקבל אותו. אם הוא ממשיך לשלוח הלאה... הוא צריך דחוף השתלת מוח.

• הוסף לסימניות
היה לי ביום שישי התקפה על המייל, וחשבתי שזה נרגע, אבל היום קיבלתי כבר עוד כמה....:eek:

• הוסף לסימניות
אפשר לחסום את כל ההודעות שמכילות את המילים: "תעבירו את ההודעה הזו לכמה שיותר אנשים" וכדומה (פשוט תעשו העתק-הדבק לאחד המשפטים האופייניים במייל, ותחסמו כל הודעה שמכילה תוכן זה). כך לא תקבלו יותר שטויות מעין אלו, ולא תצטרכו לעבור מבדקי IQ בכל פעם מחדש...:)

• הוסף לסימניות
אוי זה נושא ארוך שנידון ביני לבין ב"ב אך מה אכפת לי שהיא תשלח הלאה

• הוסף לסימניות
ומה בנוגע למיילים שנשלחים בכדי שנקרא תהילים על ב"א חולה רחמנא ליצלן???
האם גם זו חלק מהתרמית?
אז לפחות אם אקרא את הפרק זה לא יזיק. ולשלוח?

• הוסף לסימניות
רוב הבקשות האלה שקיבלתי, זה דברים שקבל קיבלתי אותם לפני שנתיים, באותה צורה בדיוק, כך שהחולה כבר בודאי או שהתרפא או שמת מזמן...
יש גם כאלה אמיתיים, אני לא לוקח אחריות...

• הוסף לסימניות
הכי בטוח קחי את הטקסט תדביקי אותו בהודעה חדשה ותשלחי כמו מייל רגיל, להזיק זה לא יזיק...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה