מיילים שמגיעים לקדומי מכירות ורשתות חברתיות

• הוסף לסימניות
מקווה שמשהו ידע לעזור לי.
לאחרונה הרבה מיילים רגילים, מאנשים פרטיים מגיעים לי לקדומי מכירות ולרשתות חברתיות.
אני יודעת שאם זה קורה צריך לגרור לראשי ומכאן ואילך זה תמיד מגיע לראשי.
אבל אני מפחדת לפספס מיילים חשובים שיטבעו עם כל המיילים של הקד"מ וכו'
זה לא קרה לי בעבר בתדירות גבוהה כ"כ.
של 3-4 מיילים שונים ליום בקד"מ וברשתות חברתיות!
יש לזה סיבה? יתכן שזה בגלל כמות המיילים שנכנסים ליום או נפח האחסון שדי מלא? זה קשור?
אשמח לעזרה.
תודה.

• הוסף לסימניות
קורה לפעמים.
לא יודע מה הסיבה לכך.

אבל אפשר לבטל את הכרטיסיות הנ''ל ולהשאיר רק את "דואר נכנס" ככה הכל יגיע רק לשם.
זה אולי יהיה בהתחלה קצת מבולגן אבל לאט לאט אפשר להגדיר מסננים שישלחו את הודעות הפרסומות ישירות לאשפה...

• הוסף לסימניות
אבל אפשר לבטל את הכרטיסיות הנ''ל ולהשאיר רק את "דואר נכנס" ככה הכל יגיע רק לשם.
זה אולי יהיה בהתחלה קצת מבולגן אבל לאט לאט אפשר להגדיר מסננים שישלחו את הודעות הפרסומות ישירות לאשפה...
תודה.
נשמע לי ממש בלגן...אראה מה לעשות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה