מייל בלבד -איפה ניתן לעשות

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
דרך איזה חברה ניתן לעשות רק תיבת מייל (ללא אפשרות גישה לאינטרנט)
במחיר לא יקר לחודש?

נשמח לעזרה, תודה מראש!!!

• הוסף לסימניות
יש בנתיב ב 20-30 ש"ח, לא יודע בדיוק.
074-700-1700

• הוסף לסימניות
נתיב הכי זול אני חושב שמדובר בכ-50 ש"ח לחודש ולא 20-30, אבל זה גם הכי זול, אבל יש שם תשלום חד פעמי של 300 ש"ח (כך אני חושב).
באתרוג יש ב20 ש"ח, אבל צריך לשלם על תשתית בנפרד.

• הוסף לסימניות
גם לבזק בינלאומי יש- "נטו מייל"

• הוסף לסימניות
יש מייל מהדרין שכולל רק מייל, כדי להתחבר לאינטרנט חייבים לעבור ספק, אין לי פרטים נוספים.

• הוסף לסימניות
העיקרון הוא פשוט, שמייל רגיל עובד על אינטרנט, והתשלום המינימלי מתחיל בתשתית שזה מינימום 45 ש"ח. ורק אח"כ אפשר נטו מייל וכדו'.
כך שבאמת הפתרון של אוקימיל של נתיב ב49 לחודש הוא הכי זול, וזמין בכל מקום.
[זה לא מאפשר גישה לעדכונים וכדו', וגם אין אפשרות להיכנס למייל של גימייל או תיבה אחרת אלא רק OKמייל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עדן;931428:
יש מייל מהדרין שכולל רק מייל, כדי להתחבר לאינטרנט חייבים לעבור ספק, אין לי פרטים נוספים.

זה מהדרינט
אבל המחיר הזול שם הוא על מהירות מאד מאד נמוכה ובזמן השליחה זה תופס את הקו טלפון (כמו פעם...)
אם זה מעניין אני יכולה להשיג מספר טלפון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HDAS;931505:
זה מהדרינט
אבל המחיר הזול שם הוא על מהירות מאד מאד נמוכה ובזמן השליחה זה תופס את הקו טלפון (כמו פעם...)
אם זה מעניין אני יכולה להשיג מספר טלפון
אשמח אם תשיגי לי,
זה לבנ"א שמעונין בזה בערך כמו במקום פקס, אז לא נורא אם זה יתפוס לכמה שניות את הטלפון, יש לך מושג מה המחיר?

• הוסף לסימניות
פעם ראיתי שבבזק זה עולה 9.9 ש"ח לחודש

• הוסף לסימניות
נראה לי שפעם אתרוג פירסמו ב19.90 מייל בלבד

• הוסף לסימניות
יש נטו מייל של בזק בין לאומי - 10 ש"ח + תשתית של בזק (נראה לי שזה 50 ש"ח).
היה גם עד לפחות לפני שנה, נטו מייל באנלוגי, שזה היה סה"כ 15 ש"ח לחודש (בלי שום תוספות כלל). אבל עובד במהירות של צב. רשמית הם לא נתנו את זה, אבל היו נציגים חיצוניים שיכלו לסדר את הענין. תנסו במספר הזה: 0504014215

• הוסף לסימניות
אחרי הכל ה OKMAILL של נתיב נשמע הפיתרון הכי זול כשר ונורמלי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י david48483;931720:
אחרי הכל ה OKMAILL של נתיב נשמע הפיתרון הכי זול כשר ונורמלי

ומה עם תשתיות? נתיב מספק גם את זה?

• הוסף לסימניות
מדובר מנט סטיק של אורנג' שניתן לגלוש איתו רק לממיל של נתיב

• הוסף לסימניות
הכי זול זה בOK מייל של נתיב והמהירות גם לא מופרך.
הטלפון הישיר במקום שהשירות הרגיל של נתיב ישלחו מאחד לשני זה 036041800
49 לחודש + 300 ש"ח על המודם שאפשר לחלק ל3 תשלומים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י a26955;932114:
הכי זול זה בOK מייל של נתיב והמהירות גם לא מופרך.
הטלפון הישיר במקום שהשירות הרגיל של נתיב ישלחו מאחד לשני זה 036041800
49 לחודש + 300 ש"ח על המודם שאפשר לחלק ל3 תשלומים..

ההתקנה כאן מאד יקרה, זה המחיר לתשתית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שוצי;931558:
אשמח אם תשיגי לי,
זה לבנ"א שמעונין בזה בערך כמו במקום פקס, אז לא נורא אם זה יתפוס לכמה שניות את הטלפון, יש לך מושג מה המחיר?

1599-543345

• הוסף לסימניות
תודה לכל המסייעים.
לידיעתכם בבזק עולה 55 ש"ח תשתיות + 20 על המייל
כנ"ל זה יוצא באתרוג.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה