מידע שימושי מייל חינוך העצמאי

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה סיומת כתובות המייל של החינוך העצמאי? אחרי השטרודל?

• הוסף לסימניות
אם אתם צריכים מחלקה מסוימת - אולי אוכל לעזור במספר טלפון ישיר.

• הוסף לסימניות
יש לי תלוש משכורת מהחינוך העצמאי, ואני צריכה אותו חתום בחתימה וחותמת
למי לפנות? זה מאד דחוף לי, תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בחגוי הסלע;2386284:
יש לי תלוש משכורת מהחינוך העצמאי, ואני צריכה אותו חתום בחתימה וחותמת
למי לפנות? זה מאד דחוף לי, תודה רבה

תרימי טלפון,
למה שלא יעזרו לך בשמחה?

• הוסף לסימניות
אבקש לקבל את המייל המלא של החינוך העצמאי

• הוסף לסימניות
רשימה עדכנית.

קבצים מצורפים

• פרטי קשר החינוך העצמאי תשעט.pdf
    6 MB · צפיות: 706
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע מה כתובת המייל של המשרד שלהם? הנה"ח?

• הוסף לסימניות
יש למשהו מייל של החינוך העצמאי?
שמגיבים בו?

• הוסף לסימניות
אגב, הסיומת של כתובת המייל של חנ"ע הוחלפה מcatz@ לcha@
אבל לכאורה אם שולחים לסיומת הישנה זה מתקבל ג"כ.

• הוסף לסימניות
תוכלו לשלוח את המייל המלא?

• הוסף לסימניות
מה המייל שלהם??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה