עזרה מייל (כאילו?) מדואר ישראל - זה פייק?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
המייל הגיע לספאם, נראה לא אמין.
מה אומרים?
1685260750795.png

• הוסף לסימניות
אל תעזי ללחוץ על כאלו קישורים במייל
אם את רוצה לבדוק אם זה נכון, תיכנסי דרך האתר של הדואר לבדוק, בלי להיכנס דרך המייל

• הוסף לסימניות
אה, ואני קיבלתי ג"כ הודעה עכשיו מהדואר, וזה נראה ככה:
1685261095519.png

• הוסף לסימניות
שימי לב שזה מייל פייק.
אחרי השטרודל לא כתוב POST או משהו בסגנון סיומת של דואר ישראל.
חברה שלי גם קיבלה מייל כזה לחצה וזה הבעיר אותה לקישור של "דואר ישראל" להקלדת מס' אשראי ברגע האחרון עצרה ולא הקלידה נתונים.
זה סוג של סייבר.....
זהירות!!!!!

• הוסף לסימניות
שימי לב שזה מייל פייק.
אחרי השטרודל לא כתוב POST או משהו בסגנון סיומת של דואר ישראל.
חברה שלי גם קיבלה מייל כזה לחצה וזה הבעיר אותה לקישור של "דואר ישראל" להקלדת מס' אשראי ברגע האחרון עצרה ולא הקלידה נתונים.
זה סוג של סייבר.....
זהירות!!!!!
לא רק שלא כתוב POST, הסיומת היא של UK

• הוסף לסימניות
קבלתי את אותה הודעה.
זה לא אותו מספר חבילה... :sneaky:

צילום מסך 2023-05-28 113916.png

• הוסף לסימניות
וגם אלי הגיע כמובן ישר מחקתי כי אין לי שום חבילה שצריך להגיע אלי

• הוסף לסימניות
סלחו לי, אבל ההאקר הזה ממש מזלזל באינטליגנציה שלנו.
לפחות תשנה את מספר החבילה!
מזלזל או לא, תהיי בטוחה שיש לו כבר כמה פרטי אשראי לחגוג עליהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה