מייל ללא אינטרנט

• הוסף לסימניות
המעסיק שלי דורש שאעשה מייל, ואני לא מעונינת באינטרנט.
יש לי קו של הוט. איפה אני עושה מייל בלבד במחיר הכי משתלם?
(אין לי שמץ של מושג בענין כי בעבודה יש הכל... אשמח בהסבר מפורט)

• הוסף לסימניות
אם יש לך הוט, יש לך גם אינטרנט אלא שאת לא הגדרת את ההתחברות.
את צריכה להתקשר להוט ולבקש להגדיר את האינטרנט והדוא"ל, ואז לחסום את הגלישה לאינטרנט(ע"י טכנאי או באופן עצמאי ע"י יועץ התוכן), ויש לך מייל, בלי שיש לך גישה לאינטרנט - בלי שום תשלום נוסף.
בכל מצב, יש לך את האופציה של אתרוג, עם האפשרות של דוא"ל בלבד. במידה והוט היא התשתית, אזי אתרוג תהיה הספקית.

• הוסף לסימניות
לנתיב יש אפשרות כזאת

• הוסף לסימניות
יש את האפשרות הזאת גם בבזק בינלאומי וגם ברימון, ואולי גם בכל שאר ספקי האינטרנט. ובאשר למחירים, אפשר להשוואות בטבלה דלהלן.
http://kamaze.zap.co.il/internet/default.aspx

• הוסף לסימניות
יש אפשרות כמובן לחסות דרך המחשב עצמו ללא תשלום לשום חברה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yochi000;551231:

איך זה ייתכן? הרי משלמים להוט על הטלפון לחוד ועל האינטרנט לחוד!

נכתב ע"י chaim1989;551261:
יש אפשרות כמובן לחסות דרך המחשב עצמו ללא תשלום לשום חברה
ואיך זה יכול להיות, אשמח מאוד לדעת...

• הוסף לסימניות
יש לך רק קו טלפון של הוט, אין לך חיבור לאינטרנט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yochi000;551231:
את צריכה להתקשר להוט ולבקש להגדיר את האינטרנט והדוא"ל, ואז לחסום את הגלישה לאינטרנט(ע"י טכנאי או באופן עצמאי ע"י יועץ התוכן), ויש לך מייל, בלי שיש לך גישה לאינטרנט - בלי שום תשלום נוסף.
בכל מצב, יש לך את האופציה של אתרוג, עם האפשרות של דוא"ל בלבד. במידה והוט היא התשתית, אזי אתרוג תהיה הספקית.

למה דרך ארוכה
היא לא רוצה אינטרנט אז אתה מציע לפתוח, לשלם מחיר מלא של גלישה ולבצע חחסימה מצידה (ועם טכנאי זה עוד כסף)????

לא! יש דרכים יותר קלות

כל הספקיות נותנות אפשרות לאינטרנט בעל מייל בלבד
כך שאתה חסום ע"י ומשלם פחות בהרבה מגלישה רגילה

ישנם ספקיות שהגדילו לעשות ונותנות גישה לא רק לתיבת דואר אלקטרוני שלהם אלא
גם לאתרי מיילים בלבד לדוגמה ניתן לגלוש לGMAIL או yahoo

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;551327:
כל הספקיות נותנות אפשרות לאינטרנט בעל מייל בלבד
כך שאתה חסום ע"י ומשלם פחות בהרבה מגלישה רגילה

ישנם ספקיות שהגדילו לעשות ונותנות גישה לא רק לתיבת דואר אלקטרוני שלהם אלא
גם לאתרי מיילים בלבד לדוגמה ניתן לגלוש לGMAIL או yahoo

יש למישהו שם של ספק שנותן גישה למייל בלבד בעלות נמוכה מעלות רגילה של חיבור לאינטרנט?
עד כמה שידוע לי לא קיים דבר כזה. כי מבחינתם אין שום הבדל אם אתה גולש דקה בחודש או 24 שעות ביממה, ואם אתה מתחבר לאתר אחד או לחמישים. להיפך, חסימת הגישה עולה כסף.

• הוסף לסימניות
בזה אני מציע את רימון

1. בגלל המחיר הנמוך (יש דרך להגיע למחיר מצחיק מאד)
2. האפשרות שיהי עדיין פתוח גם לאתרי מיילים בלבד ולא רק גישה לתיבה דואל עם אאוטלוק לדוגמה ניתן יהי לגלוש ל GMAIL וכיוצא בו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;551919:
בזה אני מציע את רימון

1. בגלל המחיר הנמוך (יש דרך להגיע למחיר מצחיק מאד)
2. האפשרות שיהי עדיין פתוח גם לאתרי מיילים בלבד ולא רק גישה לתיבה דואל עם אאוטלוק לדוגמה ניתן יהי לגלוש ל GMAIL וכיוצא בו

תודה, אבל זה עדיין ייצא סכום נכבד לחודש, בצירוף התשתית.
אני מניחה שגם עם כל ספק אחר אפשר להגיע למחיר מצחיק. אנחנו כרגע ב012, ב17 ש"ח לחודש. ויש להם גם אפשרות כנ"ל, של גלישה לאתרי מיילים בלבד.

תכל'ס, ההגדרה של האתרים החסומים או הנגישים לא משנה את המחיר, נכון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אות ומופת;551924:
אנחנו כרגע ב012, ב17 ש"ח לחודש.

מה??:eek::eek::eek::eek:
איך???

רגע, אתם מוכנים לספר לנו כמה כל אחד משלם לספק שלו ולתשתית.

• הוסף לסימניות
אני משלמת לרימון 15 ש"ח לחודש (מסלול הנטו שלי) ולבזק 45 לחודש

• הוסף לסימניות
ויש כאלו שמשלמים שקל באינטרנט רימון

אם כתב מדברים על עליות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיליארד;551933:
ולבזק 45 לחודש
איך יוכל להיות 45 ש"ח לבזק
המחיר הכי זול שהציעו לי זה 50 וכמה שקלים ל1.5 מהירות בהתחיבות ל12 חודש-ובנוסף תשלום על קו קל 25 לחודש

• הוסף לסימניות
רק שתדעו שזה פחות או יותר רגיל ביחס לעולם, קחו בחשבון 50 שח לבזק +30 לספק זה כ 80 שח.
בארהב ATT וכדו' לא יתנו לך בפחות מ 20 $ - שאם תוסיף לזה את המעמ בארץ (שזה לא קשור לבזק) זה יוצא 83 שח בערך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LLEEVV;552535:
איך יוכל להיות 45 ש"ח לבזק
המחיר הכי זול שהציעו לי זה 50 וכמה שקלים ל1.5 מהירות בהתחיבות ל12 חודש-ובנוסף תשלום על קו קל 25 לחודש
תריב איתם.
צריך לדבר עם נציגים מהאגף לשימור לקוחות, יש להם אפשרות לתת מחירים טובים

• הוסף לסימניות
תנסי את מהדרינט 1599543345 מקווה שאני לא טועה במספר
לי הספיק חיבור מודם מהבית לא לקבצים גדולים ב-20 שח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....