מייל לפקס - יש דבר כזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1058078:
אי אפשר לשלוח לשם מפריפקס...

במקום לשלוח ממייפקס לפריפקס... אפשר לשלוח מייל!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י למען דעת;1058163:
במקום לשלוח ממייפקס לפריפקס... אפשר לשלוח מייל!
לא הבנתי. אתה מפרסם מספר פקס, לא?...

• הוסף לסימניות
לא מתכוון חס וחלילה לשגע!!!
  1. אני מפרסם לחברי (עוד לא הדפסתי לי כרטיס ביקור) את כתובת המייל שלי.
  2. אם מישהו רוצה לשלוח לי פקס - אני יוצר מספר וירטואלי (057) במייפקס. ואם הוא יאמר לי שהוא רוצה לשלוח לי מפריפקס ולא מצליח - אציע לו פשוט לשלוח לי את זה במייל!

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לקבל פקסים למייל בלי לחבר את המחשב לקו טלפון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי ווייס;1058329:
יש אפשרות לקבל פקסים למייל בלי לחבר את המחשב לקו טלפון?
כן. ב4.5 ש"ח לחודש.
מקבלים מספר פקס נייח, וכל הפקסים שמגיעים לשם מגיעים אוטמטית למייל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1058332:
כן. ב4.5 ש"ח לחודש.
מקבלים מספר פקס נייח, וכל הפקסים שמגיעים לשם מגיעים אוטמטית למייל.

איפה משלמים, האם זה בהתחייבות או שאפשר חד פעמי לחודש אחד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סיפי;1058519:
איפה משלמים, האם זה בהתחייבות או שאפשר חד פעמי לחודש אחד?
פנו למייל שבחתימתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה