מייל מענה אוטומטי עם קובץ מצורף

הוא מחזיר שגיאה שהארגומנט אינו יכול להיות ריק

תודה על כל ההסברים
רק בתמונה שנמצאת בגוף המייל היא יוצאת ענקית ממש
יש דרך לסדר את זה?
וגם אם משהו יוכל לתתאיזה קוד איך עושים במלל של גוף המייל לרדת שורה
וקישור
תודה רבה

אפשר לעשות שמלבד הקובץ המייל שנשלח יהיה עם החתימה הקבועה ?
כי זה לא עושה לי משום מה
@סמרקט

תודה לכל הכותבים, @סמרקט @100
השאלה שלי שעד שמקבלים מייל חוזר עם הקובץ לוקח כ 5-10 דקות, יש אפשרות לזריז יותר?

אני לא מצליח לעשות שום טריגר.
ברגע שאני לוחץ על שמירה אז הוא שוב מבקש ממני להתחבר למייל עם כל ההזהרות של חוף מבטחים ואחר כך כשאני מאשר הכל הוא מחזיר אותי חזרה למסך של שמירת הטריגר. לוחץ שמירה שוב וחוזר חלילה.
איפה הבעיה?
שים לב שאתה נותן הרשאה לאותו חשבון מייל שברצונך שיחזיר את המייל אוטומטי

עזרה דחופה:
האם בג'ימייל ישנה הגבלה בכמות נמענים שאני יכול לשלוח להם אימייל בפעם אחת?
תודה

עזרה דחופה:
האם בג'ימייל ישנה הגבלה בכמות נמענים שאני יכול לשלוח להם אימייל בפעם אחת?
תודה
עד 500 כתובת (קבוצה נחשבת אחד)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה