כללי מייל מפרוג

• הוסף לסימניות
שלום!
אני צריכה עזרה דחופה!- שלחתי מהאתר בקשה -"שחכתי סיסמא",
ואז הגיע לי מיל עם הסיסמא- הבעיה, שמאז ההודעה לא מפסיק להשלח אלי!!!...
והמיל שלי תקוע!- לא מקבל ולא שולח כלום!
משהו נתקל בבעיה הזאת?
מה אפשר לעשות כדי להפסיק את השליחה?

• הוסף לסימניות
אולי תסבירו לי כבר פעם - מה זה המייל של פרוג?
אני רואה כ"כ הרבה הודעות בנושא ואין לי מושג במה מדובר.

• הוסף לסימניות
ישנם 2דברים הנקראים כך.
האחד בשעתו היתה אפשרות בפרוג תמורת סכום צנוע להיות חבר זהב. ואז קיבלו כתובת מייל +שטח אכסון + הטבות שונות. כיום זה כבר לא נראה לי רלוונטי למרות שיש כאלה שעדיין משתמשים בכתובת המיל.
השני- נפתחה תיבת מייל בגימייל בשם Prog 81 שנועדה לכלל הציבור בכדי להתגבר על הבעיה של העלאת חומר לאתר, ועל התגובות תשלחי לי וגם לי וגם לי..... זו תיבה שכ"א יכו להכנס אליה. וכ"א יכול לשלוח אליה...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
וכאן shoshifg
שואלת על משהו שלישי...:rolleyes:
היא ביקשה תזכורת לסיסמא מאתר פרוג
ומאז לא מפסיקה לקבל מייל אוטמטי מפרוג...:(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה