מייל מ-Team Snapchat‏

• הוסף לסימניות
קיבלתי לאחרונה כמה הודעות מייל מוזרות ממייל בשם Team Snapchat‏.
הודעות די מלחיצות בערבית :eek:
מייל.PNG

כמובן שלא לחצתי על שום קישור או הורדתי קובץ...

אבל פתאום באמצע עבודה תמימה באילוסטרייטור, נמחק לי אלמנט.
קונטרול z והוא חזר.
עוד שתי דקות עבודה, ופתאום נמחק מחציתו של האלמנט, ואז כולו.
הרגשה כזו כאילו מישהו השתלט לי מרחוק על המחשב.......

יש לכם מושג אם יש כזה מצב שזה בגלל המייל הזה?
או שאני סתם פרנואידית - - -

ומישהו מכיר את ה-Team Snapchat הזה???
איך בכלל הגיעו אלי???
:eek: :eek: :eek:

תודה רבה!!!

קבצים מצורפים

• upload_2019-10-22_0-27-25.png
    upload_2019-10-22_0-27-25.png
    KB 87.6 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
נשמע מלחיץ
ממליצה לך להמשיך לברר :confused:
קודם כל תתרגמי בגוגל תמונות את הטקסט (אין לי מושג איך משתמשים בזה)
ותשני סיסמא במייל כמובן
בהצלחה
תעדכני אם תדעי בסוף מה פשר ההודעה;)

• הוסף לסימניות
מה שאת מתארת שקרה לך, קורה גם לי לפעמים
האילוס מתעייף לי כנראה ומתחיל להשתבש
בנוסף לזה גם קורה לי שהגרירה לא עובדת, רק שם ולא בתוכנה אחרת
כיבוי והפעלה מחדש מסדר תעניינים

ו...לא קבלתי אף מייל מוזר כמו שאת קבלת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה