מייל נחסם בנטפרי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה בפיקוח 'חותם'?

• הוסף לסימניות
השאלה היא אם אני אנסה פניה עם נקודות כמה זמן יקח להם לענות, אבל אין לי נקודות, הבנתי שיש כאן גמח נקודות, אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח
תודה
דחוף נורא

• הוסף לסימניות
תוך כמה זמן הם אמורים לענות על פניה כזאת?
פשוט תתקשר לתמיכה הישירה של נטפרי: 089-143-143
בכזו רמת תקלה לא מחכים שיענו לפניה!
(זה מספר שלא מספיק יודעים עליו. כולם פונים משום מה לספק)

• הוסף לסימניות
השאלה היא אם אני אנסה פניה עם נקודות כמה זמן יקח להם לענות, אבל אין לי נקודות, הבנתי שיש כאן גמח נקודות, אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח
תודה
דחוף נורא
שלחתי באישי
הגמ"ח לא יעזור לך כי זה נועד לקישורים חיצוניים ולא לפניה האישית שלך

• הוסף לסימניות
פשוט תתקשר לתמיכה הישירה של נטפרי: 089-143-143
בכזו רמת תקלה לא מחכים שיענו לפניה!
(זה מספר שלא מספיק יודעים עליו. כולם פונים משום מה לספק)
התקשרתי, אמרו שזה מטופל רק דרך מערכת הפניות באיזור האישי

• הוסף לסימניות
התקשרתי, אמרו שזה מטופל רק דרך מערכת הפניות באיזור האישי
אתה בטוח שענה לך עובד נטפרי ולא עובד של הספק? רבים לדוג' חושבים שהמס' של RL זה המספר של נטפרי והעובדים של יוסי תקשורת או RL שולחים כמובן לאיזור האישי. צריך להתקשר דווקא לנטפרי במס' הנ''ל כך שאם לא עשית זאת נסה זאת.

• הוסף לסימניות
אתה בטוח שענה לך עובד נטפרי ולא עובד של הספק? רבים לדוג' חושבים שהמס' של RL זה המספר של נטפרי והעובדים של יוסי תקשורת או RL שולחים כמובן לאיזור האישי. צריך להתקשר דווקא לנטפרי במס' הנ''ל כך שאם לא עשית זאת נסה זאת.
ברור, התקשרתי למספר הזה של נטפרי וזה מה שהם ענו לי

• הוסף לסימניות
יש להם קטעים שהם חוסמים לי נחסם קובץ PDF
(תמונה של צקים לסקרנים)
1770724446973.png

• הוסף לסימניות
הם כתבו פעם שהם חוסמים את המייל אם קיבלת הודעה ממקור מאוד מלוכלך (זה לא חייב להיות קשור אליך). הפתרון הוא לשלוח לעצמך למייל של העבודה הרבה מיילים כדי שההודעה הזו תעלם מהעמוד הראשי

• הוסף לסימניות
פעם קרה לי דבר דומה, התברר שאיזה פרסומת שנשלחה למייל שלי גרמה לזה, לנטפרי יש רובוט שמזהה במקרים חריגים מאוד כתובות מיילים מסוימים בתור משהו בעייתי, אם פונים להם באזור האישי הם חוזרים, ובדר"כ משחררים את החסימה הזאת לכמה דקות, ונותנים למחוק את זה

• הוסף לסימניות
הם כתבו פעם שהם חוסמים את המייל אם קיבלת הודעה ממקור מאוד מלוכלך (זה לא חייב להיות קשור אליך). הפתרון הוא לשלוח לעצמך למייל של העבודה הרבה מיילים כדי שההודעה הזו תעלם מהעמוד הראשי
עבד לך?
ניסיתי לשלוח איזה 25 מיילים ממקום אחר לעצמי וזה לא עבד

• הוסף לסימניות
פעם קרה לי דבר דומה, התברר שאיזה פרסומת שנשלחה למייל שלי גרמה לזה, לנטפרי יש רובוט שמזהה במקרים חריגים מאוד כתובות מיילים מסוימים בתור משהו בעייתי, אם פונים להם באזור האישי הם חוזרים, ובדר"כ משחררים את החסימה הזאת לכמה דקות, ונותנים למחוק את זה
שמתי 3 נקודות והם חוזרים אלי על כל הודעה שלי אחרי 3 שעות, א"א לדבר שמה נורמלי עם מישהו
קיר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה