מייל נחסם בנטפרי

• הוסף לסימניות
תגיב להם שאתה לא כל הזמן ליד המחשב שיעדכנו אותך מתי הם יכולים לטפל בזה, והם משתדלים לעדכן

• הוסף לסימניות
אז אוקיי, ב"ה לכל העוקבים, העוזרים והמסייעים, ב"ה הבעיה נפתרה ע"י שליטה מרחוק של נציגת נטפרי,
כל העיצות האחרות לא עבדו, אכן קיבלתי מייל בעייתי שלא בידיעתי וביחד איתם מחקתי את זה.
אבל, הסיפור הזה מעלה בי תהיות בנוגע לצנעת הפרט, האם אפשרי לחסום מייל אישי פרטי של מישהו?
נכון שזה רובוט אבל עדיין,
ושאלה עוד יותר גדולה, האם האופציה היחידה היא ע"י שליטה מרחוק כשהיא רואה את ככככלללל מה שיש במייל?
התשובה הנשלפת כמובן היא "אף אחד לא חייב אותך להשתמש בנטפרי"
אוקיי, אני בחדר מחשבים כרגע כך שזה לא בשליטתי, אבל אני ממש תוהה על העניין הזה של השליטה מרחוק.

• הוסף לסימניות
ושאלה עוד יותר גדולה, האם האופציה היחידה היא ע"י שליטה מרחוק כשהיא רואה את ככככלללל מה שיש במייל?
הם יכולים לראות מה יש לך במייל גם בלי שליטה מרחוק
יש להם אפשרות לשלוט על כל תעבורת האינטרנט

• הוסף לסימניות
אז אוקיי, ב"ה לכל העוקבים, העוזרים והמסייעים, ב"ה הבעיה נפתרה ע"י שליטה מרחוק של נציגת נטפרי,
כל העיצות האחרות לא עבדו, אכן קיבלתי מייל בעייתי שלא בידיעתי וביחד איתם מחקתי את זה.
אבל, הסיפור הזה מעלה בי תהיות בנוגע לצנעת הפרט, האם אפשרי לחסום מייל אישי פרטי של מישהו?
נכון שזה רובוט אבל עדיין,
התשובה הנשלפת כמובן היא "אף אחד לא חייב אותך להשתמש בנטפרי"
אוקיי, אני בחדר מחשבים כרגע כך שזה לא בשליטתי, אבל אני ממש תוהה על העניין הזה של השליטה מרחוק.
אין שליטה מרחוק ללא אישור פרטני.
בדרך כלל תמיכה טכנית יבקשו אישור להתחבר מרחוק ע"מ לסדר בעיות טכניות. וזה נכון לחברות כמו מיקרוסופט ואנטי וירוס וכדו'.
לגבי סינון בנטפרי (ונדמה לי בכל סינון יש תעודת אבטחה שלהם שמאפשר זאת) יש גישה לתוכן ע"י רובוט אוטומטי שמפנה תמונות לסינון ע"י עין אנושית ואישור על ידם. ותוכן לעומת זאת רק נחסם ע"י רובוט וצריך שיפתחו ע"י נציג תמיכה ואין גישה לתוכן ע"י עובדי נטפרי.

• הוסף לסימניות
אני חושב שזה באמת מוגזם מצד נטפרי לחסום מייל של אדם פרטי
אני חושב לעצמי מה יקרה אם איזה מישהו שרוצה שתיחסם ישלח לך תוכן לא ראוי בכוונה
זה נשמע לי מוגזם כל העסק הזה
נ.ב אני בעצמי משתמש בנטפרי אבל זה לא אומר שאין לי ביקורת עליהם

• הוסף לסימניות
זה מופיע בתקנון של כל סינון חרדי באשר הוא.
גם באינטרנט ללא סינון, גם ספק האינטרנט (נניח, "גילת טלקום") וגם ספק התשתית (בזק/הוט) יכולים, תיאורתית, לראות כל מה שיש לך במייל או כל מה שאתה גולש בו באופן כללי.
אתה פשוט סומך עליהם שלא יעשו זאת.
זה לא ישתלם להם...

• הוסף לסימניות
גם באינטרנט ללא סינון, גם ספק האינטרנט (נניח, "גילת טלקום") וגם ספק התשתית (בזק/הוט) יכולים, תיאורתית, לראות כל מה שיש לך במייל או כל מה שאתה גולש בו באופן כללי.
זה לא ישתלם להם...
יחי ההבדל הקטן, מי יקום על נטפרי כשהם יחפרו???

• הוסף לסימניות
זה בכל מסלול בנטפרי ?
זה לא ישתלם להם...
!

• הוסף לסימניות
לא על כל דבר קדוש צריך להיות טענות
ואם יש טענות סימן שזה באמת נחוץ
ודבר שלישי אני באמת לא רוצה לקבל כאלו אימיילים ואם אני מקבל שהאשה שם תמחוק את זה לא אני אני בכלל לא צריך לבדוק כדי למחוק אני שמח שיש איזה מישהו שעושה לי את העבודה שחורה
וחוץ מזה כן ! סינון דורש דברים שלא כל פעם זה נעים אבל על זה אנו אומרים אשרינו שאכן לא כל דבר נעים אבל כדי לא לראות או לקרוא דברים שאין רוח חכמים נוחה הימנו ואתה אמרת בעצמך שזה משהו שזה לא רגיל שמשהו רגיל הוא לא חוסם אפילו אם זה לא עולה בקנה אחד עם הסינון אבל הוא לא חוסם את זה רק אם זה משהו חריג שזה מאוד מלוכלך אז כן אני שמח שהם חוסמים את זה

• הוסף לסימניות
כל חברת אינטרנט תראה את כל מה שאתה עושה ומחפש גם תחת "גלישה בסתר", זה הרי עובר דרכם...
אם זה תשתית של בזק - אז גם הם שותפים לתוכן שלך, אם פרטנר - אז פרטנר, וכן הלאה.
וגם בסינונים אחרים כגון אתרוג ונתיב - זה גם יהיה אותו דבר.
אם תעבורת הרשת עוברת דרכם - אז הם חשופים אליה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה