מייל נתיב

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל את המייל של נתיב
להספת אתרים וכדומה

• הוסף לסימניות
זה קישור לאתר שלהם
שם אתה יכול לשלוח בקשה ולחכות שעות ללא מענה
כתבו פה שיש להם מייל שבו הם מגיבים מייד
תודה על הרצון לעזור בכל אופן

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת על מה אתם מדברים,
כל פעם שרציתי להוסיף אתר הם ענו לי מיד-לא יותר משעה...
חיובי או שלילי.

• הוסף לסימניות
הלוואי עלינו
שלחתי להם כבר לפני שלוש שעות
ואין מענה

• הוסף לסימניות
כנראה יש עומס עכשיו, תנסו שוב
לא להתייאש- הם בסדר בדרך כלל.

• הוסף לסימניות
בעיקרון יש בדף הבית לחצן עם הוספה/הסרת אתרים.

תנסה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
"תמיכה טכנית - צוות נתיב" <<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>>,

לי הם עונים במייל הזה יחסית במהירות.
כמובן שזה יכול להיות תלוי בעומס.
יש שעות של עומס וזה הגיוני שיהיה לחץ והם לא מספיקים את כולם
אבל בדר"כ הם בסדר בעניין הזה

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אם כותבים בדף הוספת האתרים את הכתובת המדוייקת ויש לך פרופיל שמאשר את האתר הזה, יש להם מערכת אוטומטית שמאשרת את זה.
אם כותבים את השם בעברית או שהאתר הזה אינו בפרופיל שלך צריך להמתין עד שהם יאשרו את זה ידנית

• הוסף לסימניות
תנסי לשלוח מייל לשם, נראה לי שזה הכ מהר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה