מייל עסקי (דומיין פרטי משלך) במחיר מוזל ביותר

• הוסף לסימניות
אם מישהו מעוניין במייל פרטי עם סיומת משלו (זה טוב למיתוג עסקי וזה גם סתם יותר מכובד) לדוגמא מי שיש לו אתר כמו פרוג אז הוא עושה דומיין <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> הדרל שעושים את זה בדר"כ היא בגימייל לעסקים ומשלמים 5 דולק לחודש.
אם מישהו מעוניין אני יכול לסדר מייל אישי ב6.5 שקלים בחודש ללא הגבלת תיבות מייל על הדומיין ללא תוספת תשלום.
מי שמעוניין אז שיפנה אליי דרך הדף צור קשר באתר שלי http://3pinot.com/index.php/leave-a-maassage
המחיר של השירות אצל החברה הזאת שאני מסדר זה 6.5 שקל לחודש לחבילת ללא הגבלה כולל שנה ראשונה דומיין חינם.

אני לא לוקח שום תשלום על ההגדרה וההדרכה.

בנוסף יש לי מתנה מיוחדת שאני אתן למי שיירשם עד לסוף מאי. (פרטים במייל).

• הוסף לסימניות
על מה זה עובד? על ג'ימייל?
וכן במייל העסקי של ג'ימייל, המחיר הוא למייל אחד או שאפשר לפתוח כמה?

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
על מה זה עובד? על ג'ימייל?
וכן במייל העסקי של ג'ימייל, המחיר הוא למייל אחד או שאפשר לפתוח כמה?

תודה רבה!!!
זה דרך גימייל מה שאני מסדר.
במייל העסקי של גימייל המחיר לכל תיבה בנפרד 5 דולר. (אצלי אין הגבלה על המספר תיבות).

• הוסף לסימניות
זה דרך גימייל מה שאני מסדר.
במייל העסקי של גימייל המחיר לכל תיבה בנפרד 5 דולר. (אצלי אין הגבלה על המספר תיבות).
אצלך מדובר על מייל עסקי של ג'ימייל? (עם 30 ג'גה וכו' כמו בתמונה...)
כי שמעתי שגם בג'ימייל רגיל אפשר לעשות עם דומיין ואז משלמים רק על הדומיין...

14.PNG
https://gsuite.google.co.il/intl/iw/pricing.html

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אצלך מדובר על מייל עסקי של ג'ימייל?
כי שמעתי שגם בג'ימייל רגיל אפשר לעשות עם דומיין ואז משלמים רק על הדומיין...
זה ג'ימייל רגיל שמחובר למייל שעל הדומיין הרגיל שלך.
עם דומיין לבד אתה לא יכול לעשות כלום בגימייל, אא"כ יש לך שרת מייל כמו שאני מסדר פה (זה מחיר מהנמוכים ביותר בשוק [לדעתי אפילו הנמוך ביותר שראיתי]).

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מתנה מיוחדת למי שקונה עד מחר בשווי של כמה מאות שקלים!!
פרטים במייל/הודעה אישית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה