עזרה מייל של הרב אליעזר סורוצקין מהחינוך העצמאי

• הוסף לסימניות
ראיתי את המס' טלפון הזה באיזה מקום וחשבתי שהוא פיקטיבי..
לא האמנתי שזה אמיתי...

• הוסף לסימניות
לי יש של כל גורם כל שהוא בחינוך העצמאי מי שרוצה שיפנה אלי באישי ויסביר לי את הסיבה

hprydmn037שטרודלgmail.com
יש לי מקרה דחוף שאני צריך להעביר לרב אליעזר סורוצקין (הומניטרי לגמרי) אשמח לקבל את כתובת המייל שלו

• הוסף לסימניות
יש לי מקרה דחוף שאני צריך להעביר לרב אליעזר סורוצקין (הומניטרי לגמרי) אשמח לקבל את כתובת המייל שלו
תודה,
מצאתי מישהו שיודע וגם מגלה...
זה קשור לחזרה בתשובה של משפחה עם כמה ילדים (כתובת המייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
יש לי איך לקשר אותך איתו, אבל אין לי אפשרות של הודעות אישיות.
אולי תמצא מישהו שיקשר בינינו?
אגב, אתה יכול פשוט להתקשר למשרדי לב לאחים 1800550300 או באתר שלהם ב"צור קשר"

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל מייל של הרב סורוצקין

• הוסף לסימניות
מעבר לבקשה כאן שנראית לגיטימית. מי ששומר את הפרטים של הרב סורוצקין לצורך בקשות קידום, כדאי לדעת שפניה ישירה אליו שלא בדרך המקובלת, יכולה לגרום את ההיפך.

• הוסף לסימניות
המייל שלו מופיע ביומן של הסתדרות המורים של אגו"י /חינוך העצמאי שמחולק לצוות החינוכי מידי שנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה