אשמח מאוד לקבל, וכן לדעת אם יש לכם ניסיון אם הוא עונה במיילים ועד כמה, פשוט מישהו אמר לי שבמייל הוא עונה הרבה יותר בקלות בטלפון, האם זה נכון?
בתודה רבה מראש
עונה גם לגבי מכונות גילוח או רק כשרות המזון/תרופות? באלו תחומים?לי הוא ענה כמה פעמים במייל, די מהר.
אולי כי הוא מכיר אותנו. אין לי מושג.
הוא טכנית יותר עונה במייל, כי הוא הרבה פעמים בחו"ל, ואז הוא לא יכול לענות (כך הוא הסביר לי פעם)
תכל'ס, מה המייל?לי הוא ענה כמה פעמים במייל, די מהר.
אולי כי הוא מכיר אותנו. אין לי מושג.
הוא טכנית יותר עונה במייל, כי הוא הרבה פעמים בחו"ל, ואז הוא לא יכול לענות (כך הוא הסביר לי פעם)
אני ביררתי אצלו לגבי כשרות מזון ומקררים. אין לי מושג מעבר לכךעונה גם לגבי מכונות גילוח או רק כשרות המזון/תרופות? באלו תחומים?
אני לא אכתוב בפומבי. ציינו כתובת מייל ואשלחתכל'ס, מה המייל?
האם אוכל לקבל את המייל של הרב שלזינגר?אני ביררתי אצלו לגבי כשרות מזון ומקררים. אין לי מושג מעבר לכך
לא כאןהאם אוכל לקבל את המייל של הרב שלזינגר?
אפשר במייל?לא כאן
V0527105205 בגימיילכן, אם תרשמי אותו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים