דרוש מידע מייל של כ"ק האדמור מקרלין

• הוסף לסימניות
לצורך התייעצות דחופה, אנו צריכים את המייל של כ"ק האדמור מקרלין שליט"א.
אודה למי שיכול לשלוח לי באישי.

• הוסף לסימניות
לצורך התייעצות דחופה, אנו צריכים את המייל של כ"ק האדמור מקרלין שליט"א.
אודה למי שיכול לשלוח לי באישי.
לתשומת לב ככל הידוע לי הוא לא עונה במייל
אפשר להתקשר בשעות המענה ולקבל תשובה

• הוסף לסימניות
איפה יש יותר זמינות במייל או בטלפון?
והאם יש מענה ביום שישי?

• הוסף לסימניות
הכוונה שלי האם מדובר על האמור מקרלין בטוחים מגבעת זאב?
כן
והאם יש מענה ביום שישי?
עד כמה שאני יודעת, הרבה לא מחזיר מייל - מתקשרים כדי לשמוע תשובה.
אני רואה שכתבו פה שהגבאי מחזיר מייל, אז אני לא יודעת בקשר לזה,
בכל מקרה, בטלפון, אז צריך פשוט להתקשר כל הזמן של הקבלת קהל, עד שעונים
בגלל שרוב הזמן הקו תפוס

• הוסף לסימניות
והאם יש מענה ביום שישי?
במייל לא ידוע לי שיש מענה, אך זה מועיל למשל אם יש שאלה שקשה לבטא בטלפון [ארוכה וכדו'] שאפשר אח"כ לשאול את זה בקצרה בטלפון [כמובן צריך לתת זמן ובנוסף גם לקחת בחשבון שיתכן ועדיין לא הספיק לקרוא את המייל,] או כשרוצים רק למסור הודעה,
בטלפון צריך לנסות פעם אחר פעם ברציפות עד שמצליחים לחייג [בעקבות העומס], בדרך כלל יש מענה גם ביום שישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה