כללי מייל של פרוג

• הוסף לסימניות
גם לי זה עושה בעיות מבקש סיסמה

• הוסף לסימניות
במהלך שדרוג תשתיות האתר, קרתה תקלה וחלק מחשבונות המייל הוקפאו.

כל משתמש שנפגע מהתקלה הנ"ל מתבקש לציין באשכול זה, או בפרטי, את כתובת המייל שלו והחשבון שלו יחודש בהקדם.

• הוסף לסימניות
ואוו תודה!!!
שם משתמש osh.

וזה המקום להודות לפרוג על האכסניה!!

• הוסף לסימניות
המייל שלי:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

דחוף

ותודה רבה מראש!!!

• הוסף לסימניות
המייל שלי

תודה

• הוסף לסימניות
rami

ה-FTP גם מת לי.

• הוסף לסימניות
גם לי

• הוסף לסימניות
המייל שלי לא עובד כבר 5 ימים <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
גם האתר חסום

• הוסף לסימניות
אין לי מייל בפרוג אבל לגבי האתר עצמו זה כמה ימים שיש הרבה תקיעות בפתיחת האתר וגם כשהוא נפתח יש הרבה באגים בתצוגה...

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהאתרים ז"ל לא שרדו את המעבר לשרת החדש
זה רמז כזה...
נו, תעשו לעצמכם כבר אתרים נורמליים במקום המיניסייט המיושן הזה...
(בזמנו זה היה נהדר! ותודתי העצומה על כך לחיים
אבל היום זה כבר "קטן עלינו")

• הוסף לסימניות
ב"ה, סדרו לי את האימל. מקווה שגם על האתר יצליחו להתגבר

יישר כח להנהלה על אכסניה

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד מאוד אם תוכלו לטפל במייל והאתר שלי בהקדם.
כבר כשבועיים הם לא עובדים כלל.

• הוסף לסימניות
מקפיצה - אולי ההנהלה היקרה יראו ויוכלו לטפל בעיניין...

• הוסף לסימניות
מקפיצה - אולי ההנהלה היקרה יראו ויוכלו לטפל בעיניין...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה