מייל שנסגר בטעות. מה עושים?

• הוסף לסימניות
חברה שלי, בג'ימייל, ניסתה להרשם לגוגל פלוס.
ברישום, במקום לתת תאריך לידה היא נתנה בטעות את תאריך פתיחת המייל, לפני 9 שנים.
אחרי שתיים-שלוש הקשות, היא קיבלה הודעה שהחשבון נסגר. :eek: משהו על זה שהגיל הוא פחות מ-13 שנים.
מה אפשר לעשות? חוץ מלשלוח פנייה לגוגל, שאת זה היא כבר עשתה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miri012;1271963:
חברה שלי, בג'ימייל, ניסתה להרשם לגוגל פלוס.
ברישום, במקום לתת תאריך לידה היא נתנה בטעות את תאריך פתיחת המייל, לפני 9 שנים.
אחרי שתיים-שלוש הקשות, היא קיבלה הודעה שהחשבון נסגר. :eek: משהו על זה שהגיל הוא פחות מ-13 שנים.
מה אפשר לעשות? חוץ מלשלוח פנייה לגוגל, שאת זה היא כבר עשתה.

מצטרפת לשאלה...:(
קרה לי אותו הדבר בדיוק, כתבתי שנה שגויה ולפי החישוב יצא שאני בת 3:p
יש כמה אפשרויות בשביל להפעיל את החשבון, ניסיתי את כולן אך ללא הועיל...

https://support.google.com/accounts/answer/1333913?p=age_verification&rd=1

• הוסף לסימניות
ברוך השם, הסתדר.
בעלות של 30 סנט :)

• הוסף לסימניות
תמסרי לה שהיא ברת מזל...
ניסיתי גם את זה ולא הצלחתי
כל פעם שנתתי פרטי אשראי הגעתי להודעה ש"לא ניתן וכו'...בגלל בעיה טכנית"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה